Logo de la Universitat de València Logo Rectorat de la Universitat de València Logo del portal

JUSTO HERRERA GÓMEZ

 

Nascut a València (1965), és professor titular Justo Herrerade l’àrea d’Organització d’Empreses del Departament de Direcció d’Empreses ‘Juan José Renau Piqueras’. Llicenciat i Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de València.

La seua activitat docent s’han desenvolupat en l’àmbit de la direcció d’empreses i, especialment, en les àrees de Recursos Humans i Direcció Estratègica, en els graus en Relacions Laborals i Recursos Humans, Administració i Direcció d’Empreses i International Business, principalment. Té reconeguts sis quinquennis docents.

La seua tasca investigadora està centrada en l’àrea de Recursos Humans i, específicament, en Recursos Humans en Administracions Públiques i en Economia Social. En aquest àmbit ha publicat diferents manuals i articles científics, a més de participar en congressos nacionals i internacionals i en projectes d’investigació sobre polítiques de Recursos Humanos en les Administracions Públiques , tant

com a investigador principal com a membre de grups de recerca. També  ha estat investigador responsable de diferents convenis d’assessorament i suport tècnic per a la posada en marxa d’iniciatives concretes de direcció de Recursos Humans en diferents Administracions Públiques.

En la Universitat de València va ser director del departament de Direcció d’Empreses ‘Juan José Renau Piqueras’. En l’àmbit autonòmic ha estat director general de Recursos Humans i Econòmics i, posteriorment, director general de Recursos Humans de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, i a nivell estatal va ser Sotssecretari de Sanitat, Consum i Benestar Social del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social.