BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Les biblioteques de la Universitat de València ofereixen el servei de lectura i estudi en sala amb un aforament màxim del 50 %. En compliment de les mesures de seguretat i higiene recomanades, les biblioteques prestaran els seus llocs de lectura en torns de matí i vesprada.  En accedir a la biblioteca, el personal prestarà un lloc de lectura per usuari, que podrà ocupar de 8.30 h a 13.45 hores, o de 15:30 a 20.45 hores. En finalitzar el seu torn, l'usuari haurà d'abandonar la biblioteca i emportar-se totes les seues pertinences.

Es realitzarà la neteja i desinfecció de les instal·lacions després de cada torn. Es recorda que a la biblioteca s'ha de mantenir la distància de seguretat de 2 metres entre els usuaris, i que l'ús de la mascareta és obligatori durant el temps que l'usuari romanga a la biblioteca .A més, amb la intenció d'utilitzar les biblioteques de manera segura, els usuaris no podran utilitzar els llibres de les prestatgeries, els escàners, les fotocopiadores ni els ordinadors.

La utilització de les sales d’estudi de la Universitat de València queda restringida a persones amb vinculació universitària i targeta UV.

 

Les sales de treball en grup romandran tancades fins a nou avís.

Seguirem atenent les teues consultes de forma no presencial, mitjançant La Biblioteca Respon. Disposem d'un nou servei de xat. Des d'ací podem atendre consultes senzilles sobre préstec i carnet, però també podem respondre a consultes més complexes de cerques bibliogràfiques, utilització de bases de dades, suport a la investigació, etc. 

Pel que fa als serveis que oferim habitualment et donem informació relacionada d'interés que anirem actualitzant periòdicament:

  • Préstec de documents
    • En tornar els llibres, les biblioteques els posaran en quarantena, i la devolució no es farà efectiva en el compte de l'usuari fins a 3 dies més tard.
    • Les biblioteques de la Universitat de València t'ofereixen el préstec dels seus fons amb reserva prèvia. A partir de l’1 de setembre la reserva dels llibres es realitzarà mitjançant el nou catàleg Trobes. En aquest enllaç trobarás més informació.

mesures a la biblioteca

La Biblioteca de Ciències de la Salut està oferint ajuda al personal mèdic investigador i ha realitzat una guia especial amb informació sobre el coronavirus. La Biblioteca de Ciències Socials ha recopilat en aquesta guia tota la normativa generada des de la declaració de l'Estat d'Alarma.

Els estudiants poden utilitzar les guies temàtiques de grau que han preparat les biblioteques . Les guies ofereixen recursos (llibres en paper, llibres electrònics, articles, etc.) per a preparar les assignatures del grau. Consulta les guies temàtiques des d'aquest enllaç.

Informarem de qualsevol novetat en la pàgina web i xarxes socials.