BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Els usuaris i usuàries podran utilitzar el servei de préstec de manera habitual, en el taulell de les biblioteques, però també realitzant una reserva mitjançant el catàleg Trobes. 

Reservar llibres al catàleg es molt senzill. En primer lloc, accedeix al catàleg i identifica’t a través de l’enllaç que trobaràs a la part superior de la pàgina. Si eres membre de la comunitat universitària, cal utilitzar l’usuari i contrasenya de la Universitat de València. Si eres un usuari extern, el DNI i la contrasenya.

Localitza en el catàleg el llibre que vols reservar. De la llista de resultats, fes click sobre el títol que t’interessa per a veure les opcions disponibles, i dins del registre, en l’apartat “Disponibilitat” trobaràs el botó per a fer la petició de reserva.

Emplena el formulari i envia la petició. Si el tipus d’usuari al que pertanys ho permet, podràs seleccionar una biblioteca de recollida. També pots introduir una data a partir de la qual no necessitaràs més el llibre, o un comentari.

La reserva la podràs comprovar en l’apartat “Sol·licituds” de El Meu Compte. També podràs fer la cancel·lació de la reserva al mateix apartat.

La biblioteca a la qual se li ha enviat la petició et farà el préstec del llibre. Es important que consultes el correu electrònic de la Universitat. Trobaràs un missatge de la biblioteca. A partir d’eixe moment, pots passar a recollir-lo. Si ja no el necessites, avisa'ns al formulari corresponent de la teua biblioteca a La Biblioteca Respon. El tornarem i podrà utilitzar-lo una altra persona.