BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Les biblioteques de la Universitat de València no oferiran de moment el servei de lectura i estudi en sala.

No obstant això,  l'equip de la biblioteca continuarà treballant en línia per a oferir els nostres serveis de la millor manera possible i continuar atenent-te per a ajudar-te en els teus estudis, docència o investigació. Pots consultar ací el Pla de Continuïtat de l'SBD , aprovat per la Universitat.

Seguirem atenent les teues consultes de forma no presencial, mitjançant La Biblioteca Respon. Disposem d'un nou servei de xat. Des d'ací podem atendre consultes senzilles sobre préstec i carnet, però també podem respondre a consultes més complexes de cerques bibliogràfiques, utilització de bases de dades, suport a la investigació, etc. 

Pel que fa als serveis que oferim habitualment et donem informació relacionada d'interés que anirem actualitzant periòdicament:

mesures a la biblioteca

La Biblioteca de Ciències de la Salut està oferint ajuda al personal mèdic investigador i ha realitzat una guia especial amb informació sobre el coronavirus. La Biblioteca de Ciències Socials ha recopilat en aquesta guia tota la normativa generada des de la declaració de l'Estat d'Alarma.

Informarem de qualsevol novetat en la pàgina web i xarxes socials.