Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants de La Nau Gran

La Nau Gran és el programa de formació per a persones majors que ofereix la Universitat de València. Compta amb una experiència de més de 19 anys i ofereix 9 itineraris formatius diferents, de tres cursos obligatoris cadascun.

L’únic requisit per a l’accés al programa és tindre 55 anys complits. S’ofereixen 60 places en primer curs per cada itinerari, i es reservaran cinc places per itinerari per al personal jubilat de la Universitat de València (PAS i PDI).

El Programa Universitari La Nau Gran es compon de nou itineraris presents en els tres Campus de la Universitat de València.


Campus de Blasco Ibáñez

Campus dels Tarongers

  • Itinerari de Dret, Ciència Política i Criminologia


Campus de Burjassot


Presenten diversos continguts distribuïts entre:

  • Les assignatures bàsiques de cada itinerari, que garanteixen una introducció bàsica comuna a las matèries principals de l’àmbit de coneixement.
  • Les matèries optatives, que permeten a l’alumnat de La Nau Gran compartir les aules amb l’alumnat de les titulacions oficials de la Universitat, a més d’elegir les assignatures més adequades a les seues curiositats i interessos.
  • Una conferència anual.
  • Les activitats de lliure elecció, es tracta de la formació triada per cada estudiant entre l'oferta variada que es dóna en Nau Gran en Obert i en altres serveis de la Universitat (esports, cultura...) reconeguda com a crèdits del programa.


És necessari cursar i superar totes les assignatures troncals (45 crèdits) així com 30 crèdits optatius i de lliure opció dins dels tres cursos acadèmics per a obtenir el Diploma Nau Gran en l’itinerari (75 crèdits).

Les classes comencen i acaben en les dates fixades per a cada curs acadèmic per la Universitat de València.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies