Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Borses de viatge per a estudiants
Borses de viatge per a estudiants i estudiantes de la Universitat de València que cursen estudis oficials a centres propis d'aquesta universitat.
La Universitat de València ofereix aquestes ajudes econòmiques destinades a facilitar la mobilitat dels estudiants per a participar en activitats com ara jornades, cursos, cursos d’estiu, congressos, reunions o altres activitats relacionades amb la seua àrea d’estudi, així com per a desplaçaments d’estudiants en el cumpliment de la seua funció de representants d’estudiants. Es convoquen anualment amb dos terminis diferents amb la finalitat de de recullir totes les possibles activitats al llarg del curs acadèmic.
Convocatòria 2018

27/12/2018

12/07/2018

24/04/2018

Data de publicació al Diari Oficial de la Generalitat Valencia (DOGV): 24/04/2018

Termini de sol·licitud:

  • Del 25 d'abril al 5 de juny de 2018, per a activitats realitzades entre l'1 de desembre de 2017 i el 31 de maig de 2018.
  • De l'1 de juny al 28 de setembre de 2018, per a activitats realitzades entre l'1 de juny i el 21 de setembre de 2018.
Borses de viatge per a activitats de voluntariat en projectes de cooperació al desenvolupament per a estudiants de la Universitat de València.
L’objecte d’aquesta convocatòria és concedir ajudes econòmiques destinades a facilitar la participació dels estudiants i les estudiantes de la Universitat de València en activitats de cooperació, solidaritat i educació al desenvolupament, realitzades en col·laboració amb una ONGD, en projectes que es realitzen a països estructuralment empobrits.

07/03/2019

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies