Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Informació i Dinamització Logo del portal

La convocatòria DRAC Formació Avançada concedeix ajudes a l’estudiantat de doctorat i màster oficial universitari que participa en activitats que organitzen les universitats que integren la Xarxa Vives com cursos, seminaris o estades de recerca. Els imports concedits serveixen per a cobrir part de les despeses de matrícula, desplaçament i allotjament. Aquestes ajudes, que formen part del programa de mobilitat DRAC, pretenen fomentar la mobilitat acadèmica del col·lectiu d’estudiants entre les universitats de la Xarxa Vives.

Persones beneficiàries

Estudiantat matriculat en centres propis de la Universitat de València que cursa estudis de màster oficial universitari i de doctorat en aquesta Universitat. 

Termini de presentació de sol·licituds

Del 28 de juliol al 7 de setembre de 2020.

Dotació econòmica

D’una banda, un màxim de 420 € destinats a cobrir despeses d’allotjament i inscripció, que en cap cas inclouran les despeses de manutenció. D’altra banda, l’import corresponent a cobrir les despeses de desplaçament, d’acord amb el quadre de mobilitat fixat per la Xarxa i inclòs en la convocatòria.

Requisits 

Per tal d’obtenir aquestes ajudes cal complir, entre altres, els requisits següents:

  • Les activitats han d’estar organitzades per les universitats integrants de la Xarxa Vives.
  • Participar en les activitats ha d’implicar un desplaçament superior a 50 quilòmetres entre la universitat de procedència i la de destinació.
  • Les activitats han de realitzar-se fora de la comarca de residència habitual de la persona sol·licitant.

Fases del procediment i documentació

1.- Publicació de les bases

2.- Sol·licitud i justificació de l’ajuda

3.- Concessió de les ajudes

Tens dubtes?

Recomanem llegir les bases de la resolució de la convocatòria. A més, en cas que necessites fer-nos alguna consulta pots escriure’ns a sedi_ajudes@uv.es.