Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Informació i Dinamització Logo del portal

La Mostra art públic / universitat pública és una iniciativa que pretén dinamitzar els espais públics del campus de Burjassot i transformar l’entorn universitari en un lloc d’intervenció artística obert a la societat. Per això, l'organització selecciona una sèrie de projectes artístics de caràcter efímer que cerquen establir un diàleg entre art i ciència, com a exercici i repte de la cultura contemporània, i que interactuen amb l’espai universitari del campus de Burjassot.

És una iniciativa que organitza el Servei d’Informació i Dinamització de la Universitat de València (Sedi) amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura i Esport de la Universitat de València. Es publica un catàleg de cada edició. Es poden consultar online els corresponents als anys de 2003 a 2019 en aquest enllaç.

En 2020, se celebra la XXIII Mostra art públic / universitat pública, del 16 d’octubre al 13 de novembre, al campus de Burjassot.  Comissariada per Alba Braza i amb les intervencions artístiques de Manu Blázquez, Art al Quadrat (Gema i Mònica del Rey Jordà), Miguel Alejos i Asensio Martínez Soler, Amanda Moreno, María Tinaut i Pepe Reyes Caballero.