Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • IV edició Parlem d'art

Projectes seleccionats en la IV edició de Parlem d'art [Tauler oficial]

Bases íntegres de la convocatòria [Tauler oficial]

La vicerectora d’ Estudis de Grau i Política Lingüística de la Universitat de València convoca, en el marc del programa Art Públic / Universitat pública, la IV edició de Parlem d'art per a la selecció de propostes d'estudiants per reflexionar i debatre sobre l'art contemporani.

Objecte

Seleccionar propostes que promoguen activitats de reflexió, debat, divulgació, anàlisi i crítica vinculades a l’art contemporani, i en especial, a l’art públic.

Participants

Estudiants matriculats en la Universitat de València durant el curs acadèmic 2017/2018 en qualsevol dels ensenyaments conduents a l’obtenció de títols universitaris oficials.

Requisits

Les activitats poden consistir en conferències, ponències, xarrades, debats, taules redones, seminaris, o altres activitats semblants relacionades amb l’objecte de la convocatòria. Queden exclosos els projectes d’intervencions artístiques.

Els projectes seleccionats s’han de desenvolupar en la Universitat de València.

La realització de les propostes haurà de tenir lloc entre el 22 d’octubre i el 14 de desembre de 2018.

Sol·licituds

Les sol·licituds s’han de presentar, mitjançant el formulari disponible en ENTREU, seu electrònica de la Universitat de València, o qualsevol altre registre previst, a aquest efecte, en l’article 38.4 de la Llei 30/1992 de Règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. 

Dotació econòmica

Cadascun dels projectes seleccionats podrà obtenir una dotació màxima de 1.000 euros.

Termini de presentació

Del 23 de febrer al 7 de maig de 2018


 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies