Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Informació i Dinamització Logo del portal

  • V edició Parlem d'art

[BASES ÍNTEGRES - Tauler oficial]

Objecte

Seleccionar propostes que promoguen activitats de debat, reflexió, divulgació i anàlisi sobre cultura contemporània (arts visuals, arts escèniques, arquitectura, música i literatura).

Participants

Estudiants matriculats en la Universitat de València durant el curs acadèmic 2018/2019 en qualsevol dels ensenyaments conduents a l’obtenció de títols universitaris oficials.

Requisits

Les activitats poden consistir en conferències, xarrades, ponències, debats, taules redones, seminaris, o altres activitats semblants relacionades amb l’objecte de la convocatòria. Queden exclosos els projectes d’intervencions artístiques.

Els projectes seleccionats s’han de desenvolupar en la Universitat de València.

La realització de les propostes haurà de tenir lloc entre l'1 d’octubre i el 20 de desembre de 2019.

Sol·licituds

Les sol·licituds s’han de presentar, mitjançant el formulari disponible en ENTREU, seu electrònica de la Universitat de València, o qualsevol altre registre previst, a aquest efecte, en l’article 38.4 de la Llei 30/1992 de Règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. 

Dotació econòmica

Cadascun dels projectes seleccionats podrà obtenir una dotació màxima de 1.000 euros.

Termini de presentació

Del 6 de març al 6 de maig de 2019, a les 14:00.

Més informació

Podeu telefonar al 983864698 o al 963864734 (de 9:00 a 14:00) o escriure'ns a dinamitzacio@uv.es  


 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies