Logo de la Universitat de València Logo del portal

  •  Estudiants de la Universitat de València

Aula oberta d’escriptura creativa

L'Aula oberta d'escriptura creativa és un projecte de la Delegació per a Estudiants, organitzat mitjançant el Servei d'Informació i Dinamització (Sedi) amb la col·laboració de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació i del Vicerectorat de Cultura i Igualtat (Aula d'arts escèniques, Aula de poesia, Aula de lectura i escriptura, Aula de cinema).

Aquesta proposta es troba emmarcada a l'Espai de Formació Continua de La Nau dels Estudiants, que té com a finalitat principal generar un espai de formació i recursos per a les estudiantes i els estudiants.

Ofereix un conjunt de tallers destinats a formar-se i adquirir habilitat i experiència per a afrontar la creació literària en els àmbits de la narrativa, el teatre, la poesia i el guió de curtmetratge. El desenvolupament dels tallers serà eminentment pràctic i tractaran de dinamitzar i motivar la vessant creativa dels participants, tot i adquirint, sota la supervisió dels professors, tècniques i nous coneixements sobre la creació literària.

Entre els mesos de setembre i octubre podreu consultar, en aquest mateix web, l'oferta de tallers de l'Aula oberta d'escriptura creativa del curso 2018-2019.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies