Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • diversitats

diversitats

Programa d’igualtat en la diversitat de la Universitat de València

La realitat és un mosaic de diversitats. Des d’aquest convenciment, la Universitat de València, mitjançant el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) i amb el suport de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana, inicia aquest curs un nou programa d’igualtat en la diversitat. Aquest programa s’anomena “diversitats”, amb minúscula i en plural, amb la intenció de trencar amb la norma i la jerarquia i convidar a la pluralitat.

Amb un ventall divers d’activitats previstes com ara tallers, converses, ajudes, assessorament, etc., la Universitat busca fomentar la diversitat entre la comunitat universitària en un sentit ampli del terme que inclou la diversitat afectivosexual i de gènere, l’ètnicocultural, la religiosa i la familiar.

La presentació del programa va tindre lloc als campus dels Tarongers, de Blasco Ibáñez i de Burjassot en el marc del Festival de Benvinguda de la Universitat de València els dies 17, 18 i 19 d’octubre, respectivament, amb les performances “Tango queer”, d’Olaya Aramo i Dafne Saldaña, i “Pre-broken”, de Juana Varela.

Invitació programa diversitats

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies