Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Informació i Dinamització Logo del portal

Des de 1997, el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) organitza les jornades d’informació per a professionals de l’orientació amb què pretén contribuir a l’actualització i la reflexió sobre temàtiques d’interés per al sector i facilitar informació sobre les novetats en l’accés al sistema universitari valencià de cada curs. 

XXV Jornada d’Informació als Orientadors

En 2021, a causa de la situació sanitària, la XXV Jornada d’Informació per a professionals de l’Orientació es va celebrar en modalitat en línia. La transmissió en directe es va realitzar des del Saló de Juntes del Rectorat, el passat 16 de febrer, i va comptar amb el suport tècnic del TAU i de l’àrea de comunicació institucional del Gabinet de la rectora.

A continuació, podeu accedir a l’enregistrament de la XXV Jornada i consultar l'ordre de les intervencions.

 

Programa

  • Benvinguda a càrrec Ma. Vicenta Mestre, rectora de la Universitat de València.
  • Trajectòries acadèmiques de reubicacions i abandó a la Universitat de València. A càrrec d’Alícia Villar, professora del Departament de Sociologia i Antropologia Social i cap d’Iniciatives de Trajectòries Acadèmiques (Universitat de València) i Francesc J. Hernàndez, professor del Departament de Sociologia i Antropologia Social i director de l’Institut de Creativitat i Innovacions educatives (Universitat de València). Presenta: Isabel Vázquez, vicerectora d’Estudis i Política Lingüística de la Universitat de València.
  • Les PAU: recordatoris i recomanacions. Antoni Gil, coordinador general de les PAU i professor de la Universitat Jaume I.
  • Les novetats per al curs 2020-21 a la Universitat de València. A càrrec d'Isabel Vázquez, vicerectora d’Estudis de Grau i Política Lingüística de la UV.