Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Informació i Dinamització Logo del portal

Per tal de donar suport a l’acció de participació i representació als estudiants i les estudiantes amb responsabilitats de representació, la Universitat de València, mitjançant el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), organitza les Sessions monogràfiques de formació per a la representació. Són accions formatives que combinen sessions presencials i tasques en línia sobre temes d’interés concrets.

Per al curs 2021-2022 s’han programat les següents sessions:

  1. Coneix els drets i deures dels estudiants i les estudiantes i fes-te sentir. Impartit per Paula Sala, vicesíndica de la Universitat de València. Sessió presencial: dimarts, 26 d’abril, de 17:00 a 19:00. 
  2. Com fem que l’ADR funcione? Impartit per Paula Sala, vicesíndica de la Universitat de València. Sessió presencial: dimecres, 27 d’abril, de 17:00 a 19:00. 
  3. Gestió de conflictes en el marc de la representació estudiantil. Impartit per Irene Verde, professora del departament de Teoria de l’Educació a la Universitat de València. Sessió presencial: dijous, 28 d’abril, de 10:00 a 12:00.

Les tasques en línia es desenvoluparan mitjançant Aula Virtual i comporten una dedicació de 40 minuts per a cadascuna de les sessions.

 

Inscripció

La inscripció es realitzarà de l’1 al 10 d’abril de 2022 mitjançant aquest enllaç. Cal que seleccioneu: 

  • Tipus Unitat: Serveis universitaris i Serveis Centrals.
  • Nom unitat destinatària: Servei d’Informació i Dinamització (Sedi).
  • Grup destinatari: FORMACIÓ DE REPRESENTANTS 2022.

Les sol·licituds s’admetran per ordre d’inscripció. Les persones admeses rebran un correu l’11 d’abril, al qual hauran de respondre confirmant l’assistència. Si no es rep aquesta confirmació abans del 13 d’abril a les 12:00 hores, la plaça serà assignada a les persones en llista d’espera.