Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Cursos d'anglès B1 i B2 per a estudiants

El Servei de Política Lingüística ofereix cursos d’anglès per a estudiants:

B1

B2

Curs presencial d’anglès B1 per a estudiants Curs presencial d’anglès B2 per a estudiants

Qui pot sol·licitar plaça en els cursos?

Estudiants matriculats en la Universitat de València que tinguen coneixements d'anglès equivalents als nivells A2 o B1 (tenen prioritat els estudiants de 1r i 2n curs de grau). Si no es té cap acreditació es pot fer una prova de nivell gratuïta al Centre d'Idiomes de la Universitat.

Què s'ofereix?

Cursos de formació en anglès de 90 hores en grups de 10 a 25 persones. Al final de la formació es pot fer una prova per acreditar els nivells B1 o B2.

Quant costa el curs? I l'acreditació? 

El preu del curs complet és de 285€. Si s'acaba el curs amb aprofitament es retornen 100€. Si s'abandona per causa justificada (fins al 31 de desembre) es poden retornar part dels diners.

L'acreditació val 60€, però si se supera, se'n retornen 30.

On es fan les classes?

Al campus en què s'estudia el grau o el postgrau. No cal desplaçar-se.

Quan i on es fa la preinscripció?

Del 9 de juliol al 3 de setembre de 2018, tots dos dies inclosos, al formulari de l'enllaç: <http://preinscripcio.centreidiomes.es>

Quan i on es fa la matrícula? 

Del 17 al 28 de setembre de 2018, tots dos dies inclosos, a la secretaria del Centre d'diomes de la Universitat de València. Els cursos començaran el 15 d'octubre de 2018.

Quins avantatges ofereixen els cursos d'anglès?

  • Aprendre anglès còmodament, sense eixir del campus i a un preu especial.
  • Acreditar-se dels nivells B1 o B2 d'anglès per la meitat de preu.
  • Aconseguir els coneixements lingüístics per rebre docència en anglès i fer-ne .
  • Facilitar l'obtenció del nivell B1 per a aconseguir el títol de grau de Magisteri o per a accedir al màster d'Educació Secundària.
  • Facilitar l'obtenció del nivell B2 per a sol·licitar les ajudes Erasmus del MEC.

Altres centres que ofereixen cursos d’anglès:

» Als centres d’autoaprenentatge de llengües pots aprendre anglès de manera autònoma amb tots els materials i recursos que necessites al teu abast. També pots inscriure’t als grups de conversa d’anglès o rebre assessorament en el teu procés d’autoaprenentatge.
» El Centre d'Idiomes* de la Universitat de València ofereix cursos presencials d'anglès per nivells, per a superar proves oficials i de llenguatge d’especialitat. També hi ha cursos d’altres llengües durant tot l’any i intensius al juliol.» » Les escoles oficials d’idiomes* de València, Quart de Poblet, SaguntLlíria i l'aulari d'Ontinyent de l'EOI de Xàtiva ofereixen cursos d’anglès de diversos nivells.

*Indiquem aquests centres a títol informatiu.

Voleu fer cursos de valencià?
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies