Logo de la Universitat de València Logo Servei de Política Lingüística (SPL) Logo del portal

  • Edifici Beatriu Civera al carrer del Serpis, 29

El Servei de Política Lingüística es compromet a:

» Informar i assessorar la comunitat universitària en matèria de llengües per diferents mitjans i mantenir actualitzats els canals d'informació del SPL: web, llistes de correu electrònic, eines de xarxa social, presència física als centres d'autoaprenentatge de llengües, atenció personal i telefònica, etc.

» Mesurar, avaluar diacrònicament i publicar la participació en les activitats de dinamització organitzades, així com també els serveis de formació i d'assessorament lingüístic i terminològic prestats (destinataris, nivells, tipus de servei, volum, etc.).

» Implementar mesures per a la millora dels serveis prestats i la col·laboració de l’usuari: considerar, avaluar i contestar totes les peticions, suggeriments, queixes i propostes que es facen sobre els serveis oferts. I, en conseqüència, modificar, incrementar, ampliar i substituir els nostres serveis cercant l’eficàcia, l’assoliment dels objectius de la Universitat de València i del Servei de Política Lingüística i la satisfacció de les necessitats la comunitat universitària.

» Publicar la memòria al final de cada any, juntament amb el pla d'actuació de l'any següent.

» Implementar mesures de protecció del medi ambient: prioritzar els canals d'informació electrònica (web, correu electrònic, etc.); reduir el consum de paper; en darrer terme, usar paper reciclat o ecològic.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies