Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Novetats

Tàndems Lingüístics és un projecte del Servei de Política Lingüística (SPL) de la Universitat de València que té per objectiu potenciar el plurilingüisme i la millora de les competències lingüístiques dels membres de la comunitat universitària, mitjançant la promoció dels intercanvis de conversa en tots els idiomes possibles, i en especial en valencià, com a llengua pròpia de la Universitat.

 

 

Com funciona?

  1. Apunta't a la pàgina facebook dels tàndems. Així podràs posar-te en contacte amb una o diverses persones interessades a practicar amb tu les llengües que vols aprendre i a aprendre la teua llengua.

  2. Quan trobes una persona que s'ajusta a les teues necessitats i interessos, us poseu en contacte i comenceu l'intercanvi de conversa. Podeu quedar a prendre un cafè, xatejar, anar al teatre, al cinema, d'excursió... Les activitats, el ritme i les llengües que practiqueu són decisions vostres.

  3. Si ho desitgeu, podeu explicar a la resta de membres del grup l'evolució del vostre tàndem: si ha anat bé, quins idiomes esteu practicant, si desitgeu fer tàndem amb alguna persona més...

  4. A l'inici de cada quadrimestre, organitzem una trobada de persones interessades en els intercanvis lingüístics: el Tastallengües.

 

 

 

Tàndems lingüístics en Viure la Uni de MediaUni
 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies