Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Professor en classe

Resolució de 26 de setembre de 2019 per la qual es convoquen ajudes econòmiques per al personal docent i investigador amb discapacitat per a l'any 2019.

La Universitat de València, conforme amb allò previst en el seu Reglament de mesures per a la integració del personal docent i investigador amb discapacitat, publica la segona convocatòria de les ajudes corresponents a l'any 2019. Aquesta convocatòria té com a objecte afavorir la integració del personal docent i investigador amb discapacitat de la Universitat de València, mitjançant la concessió d'ajudes que permeten millorar la qualitat en el seu lloc de treball durant l'any 2019. Les ajudes estaran destinades exclusivament a Personal Docent i Investigador de la Universitat de València, funcionari o contractat laboral, que preste serveis preferentment en règim de dedicació a temps complet, es trobe en situació administrativa de servei actiu i puga acreditar la condició de discapacitat en un percentatge igual o superior al 33%.

Versions accesibles: 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies