Logo de la Universdad de Valencia Logo Servei de Política Lingüística (SPL) Logo del portal

NOVETATS:

» Mentre dure l'estat d'alarma i resten suspeses les activitats presencials, els grups de conversa se substituiran per enviaments de materials per correu electrònic i activitats en línia. Durant aquest període podeu inscriure-vos-hi gratuïtament mitjançant un correu adreçat a aprenentatge-spl@uv.es, en el qual, necessàriament, caldrà fer constar l'idioma i el nivell del grup de conversa, així com el campus d'adscripció de la persona interessada.

El Servei de Política Lingüística ofereix grups de conversa en valencià, un recurs d’aprenentatge que us permetrà millorar la pronúncia i la fluïdesa, consolidar les estructures gramaticals i ampliar el vocabulari.

Recomanem els grups de conversa a aprenents que necessiten pràctiques orals, que volen dedicar un temps de manera regular a parlar valencià en diferents situacions comunicatives, amb activitats variades, sobre diversos temes, en un ambient distès i motivador. Els grups estan formats per no més de 15 persones que tenen un domini del valencià semblant i volen assolir-ne el mateix nivell.

Per a inscriure’s només cal tindre una formació mínima, uns coneixements gramaticals inicials i dominar un vocabulari bàsic de valencià. Es recomana que, si no heu estudiat mai valencià, treballeu als nostres centres d’autoaprenentatge de llengües (CAL) fins a assolir un nivell inicial.

En tots els grups de conversa hi ha un responsable amb formació lingüística que s’encarrega de dinamitzar-lo i fer les correccions, recomanacions i explicacions pertinents per tal que els aprenents milloren la seua expressió.

No s'expedeix certificat d'assistència ni d'aprofitament dels grups de conversa.

A2

B1

B2

C1

C2

Inicial Avançat
No parleu habitualment valencià Parleu habitualment valencià

Inscripció

Del 2 al 20 de setembre de 2019 (en una primera convocatòria i, després, durant tot el curs, mentre en queden places), de manera presencial als CAL, s'ha de demanar cita per a la inscripció i aportar un dels documents d'identificació següents:

- carnet de la Universitat
- resguard de la matrícula
- carnet del col·lectiu AlumniUV

La inscripció als grups de conversa en valencià és gratuïta.

Els grups i tallers de conversa començaran el 23 de setembre de 2019.

Aquest procediment de matrícula continua vigent i obert durant tot el curs acadèmic i us hi podreu inscriure si hi ha places lliures en el grup escollit. Caldrà que hi porteu algun dels documents d’identificació esmentats abans.

Si una persona té tres faltes consecutives en un grup de conversa, la donarem de baixa, fet que li comunicarà el Servei de Política Lingüística mitjançant un missatge de correu electrònic.

 

Grups del curs 2019/2020

CAL de Blasco Ibáñez

Horari Dilluns Dimarts Dimecres Dijous
10 – 11 h Avançat   Avançat  
13 – 14 h Avançat Inicial Avançat Avançat

CAL de Burjassot-Paterna

Horari Dilluns Dimarts Dimecres Dijous
9 – 10 h Avançat Avançat Inicial  
12 – 13 h   Inicial    

CAL dels Tarongers

Horari Dilluns Dimarts Dimecres Dijous
9 – 10 h     Avançat  
10 – 11 h Inicial      
12 – 13 h       Inicial
13 – 14 h   Avançat    

Voleu grups de conversa d’anglès, francès, alemany o italià?

 

Esta página web utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de análisis del tráfico y para facilitar la inserción de contenidos en redes sociales a petición del usuario. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Para más información consulte nuestrapolítica de cookies