Logo de la Universdad de Valencia Logo Servei de Política Lingüística (SPL) Logo del portal

L'objectiu dels tallers de docència en anglès és millorar la competència oral del PDI que fa classes en anglès, pel que fa a la fluïdesa i la coherència, i amb atenció a la terminologia, la pragmàtica, la retòrica i l'oratòria. És a dir, s’hi treballaran qüestions que van més enllà de les gramaticals i lèxiques, com ara la capacitat de resposta improvisada, la por escènica, la falta d'adequació en l'àmbit docent, etc.

Aquesta activitat consisteix en sessions orals de 60 minuts en què el PDI participa activament amb exposicions explicatives sobre les matèries que imparteixen que els serveixen de pràctica per a millorar les classes. Al llarg del curs, cada assistent haurà de preparar exposicions orals de 15 minuts de durada davant dels seus col·legues i del tècnic lingüístic. En acabar, aquest i la resta d'assistents faran els comentaris i correccions que consideren oportuns.

Els professors interessats a participar-hi han de tenir un nivell mínim certificat de B2 i tindran preferència per a inscriure-s'hi els que tinguen docència assignada en anglès. Les sessions del taller tindran lloc als CAL dels Tarongers i de Burjassot-Paterna.

El nombre de places és limitat: els grups seran d’un màxim de 10 persones per taller i un mínim de 5 inscrits. Les sessions es podran dur a terme sempre que hi haja un mínim de 4 persones.

Les inscripcions cal fer-les presencialment al CAL dels Tarongers (Aulari Nord, planta baixa) o al CAL de Burjassot-Paterna en horari d’atenció al públic. La matrícula estarà oberta durant el curs acadèmic, si hi ha places lliures.

Tallers de docència en anglès 2019/2020

Grups i horaris:

Centre Dilluns Dimecres Dijous
CAL dels Tarongers 12.00 - 13.00 h 12.00 - 13.00 h  
CAL de Burjassot-Paterna     9.00 - 10.00 h

 

 

Esta página web utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de análisis del tráfico y para facilitar la inserción de contenidos en redes sociales a petición del usuario. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Para más información consulte nuestrapolítica de cookies