- Curs menjar sa és fàcil: Aspectes Teòric-Pràctics sobre l'alimentació i la nutrició
- 2 crèdits
- Del 20 al 27 de març de 2012
Responsable del curs:
José Miguel Soriano del Castell. Clínica Nutricional. Fundació Lluís Alcanyís - Universitat de València
Professors del curs:
- Patricia Bretó Barrera. Dietista-Nutricionista. Clínica Nutricional. Fundació Lluís Alcanyís - Universitat de València.
- Lydia Micó Pascual. Dietista-Nutricionista. Clínica Nutricional. Fundació Lluís Alcanyís-Universitat de València
Temari:
- Dietes pintoresques.
- Llegendes urbanes de l'alimentació.
- Errors en l'alimentació i nutrició.
- Malalties cròniques actuals.
- Principis bàsics de nutrició.
- Alimentació saludable i activitat física.
- Etiquetatge nutricional. Taller pràctic.
- Consells dietètics pràctics.
- Receptes adaptades a situacions especials.
- Taller pràctic d'educació alimentària.
Objectiu:
Fomentar l'alimentació variada i equilibrada a través de l'educació per a la salut en l'àmbit de la dietètica i nutrició humana des del punt de vista científic.
- Durada: 20 hores
- Lloc de realització: Aulari II. Universitat de València.
- Data d’ impartició 20 al 27 de març de 2012
- Horari 10h a 13.30h