Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • diversitats

Iniciativa d'igualtat en la diversitat de la Universitat de València

Des del convenciment de la riquesa de la diversitat de totes i cadascuna de les persones que formen part de la comunitat universitària, la Universitat de València aposta pel reconeixement, el respecte i la revalorització de les diferències que ens fan úniques.

En aquest sentit, d’acord amb la legislació vigent i atenent a la responsabilitat social com a institució pública d'ensenyament superior, la Universitat de València ha engegat una iniciativa per la igualtat en la diversitat en sentit ampli, que inclou la diversitat afectivosexual, familiar i de gènere, l’etnicocultural i la religiosa. Aquest projecte, que impulsa el Vicerectorat d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat, s’anomena diversitats, amb minúscula i en plural, amb la intenció de trencar amb la norma i la jerarquia i convidar a la pluralitat.

Amb el compromís que el reconeixement de la diversitat constituïsca una aposta ferma i una prioritat per a la Universitat de València, s'ha subscrit un conveni de col·laboració amb la Generalitat Valenciana, a través de la Vicepresidència i de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, per al foment d’activitats de formació, recerca, divulgació i sensibilització en matèria d'igualtat en la diversitat en la comunitat universitària.

logo vicerectoratLogotip Conselleria

 

Novetats:

 

 

Benvinguda diversitat

“Benvinguda diversitat” és un projecte que s’emmarca dins la Benvinguda a la Universitat. La programació inclou tallers, un punt purpurina multicolor al Concert de Benvinguda i la secció Mostra la ploma a la Universitat.

Consulta la programació ací

 

Protocol d'atenció a la identitat i a l'expressió de gènere

El Consell de Govern de la Universitat de València va aprobar en juny un protocol d’atenció a la identitat i  l’expressió de gènere.

Més info ací

 

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies