Logo de la Universitat de València Logo Unitat d'Igualtat Logo del portal

Iniciativa d'igualtat en la diversitat de la Universitat de València

Des del convenciment de la riquesa de la diversitat de totes i cadascuna de les persones que formen part de la comunitat universitària, la Universitat de València aposta pel reconeixement, el respecte i la revalorització de les diferències que ens fan úniques.

En aquest sentit, d’acord amb la legislació vigent i atenent a la responsabilitat social com a institució pública d'ensenyament superior, la Universitat de València ha engegat una iniciativa per la igualtat en la diversitat en sentit ampli, que inclou la diversitat afectivosexual, familiar i de gènere, l’etnicocultural i la religiosa. Aquest projecte, que impulsa el Vicerectorat d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat, s’anomena diversitats, amb minúscula i en plural, amb la intenció de trencar amb la norma i la jerarquia i convidar a la pluralitat.

Amb el compromís que el reconeixement de la diversitat constituïsca una aposta ferma i una prioritat per a la Universitat de València, s'ha subscrit un conveni de col·laboració amb la Generalitat Valenciana, a través de la Vicepresidència i de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, per al foment d’activitats de formació, recerca, divulgació i sensibilització en matèria d'igualtat en la diversitat en la comunitat universitària.

logo vicerectoratLogotip Conselleria

 

Novetats - Imatge d'un avió de paper

 

 

 

Novetats:

 

Cartell Mostra la Ploma UV

Cartell Voluntariat

Mostra la Ploma a la Universitat

Secció no oficial de curtmetratges amb què arranca el 6é festival de Mostra La Ploma, que organitza Lambda. Les projeccions es faran en línia els dies 28 i 29 d'octubre a les 18:30 h a través de Youtube.

Més informació ací.

 

 

Voluntariat en diversitat

El programa busca acostar l’atenció i l’acompanyament institucional a l’estudiantat LGTBI i donar a conèixer els diferents recursos i procediments així com constituir un espai segur i un punt de trobada permanent als campus.

Més informació ací.