Universitat de València Digital (UVDigital) té com a objectiu integrar l'oferta de serveis digitals de la Universitat de València i facilitar l'accés de la comunitat universitària als mateixos. UVDigital es converteix en el punt d'accés als portals i projectes digitals existents en la Universitat de València que donen suport a les activitats universitàries: ensenyament, investigació i gestió.

Accés a materials digitalsAccés a materials digitals

Recopilació de materials digitals accessibles des de webs institucionals de la Universitat.

Generació de materiales docentsGeneració de materials docents

Assessorament al professorat i recursos per a la creació de materials docents multimèdia.

Televisió i ràdio de la UniversitatTelevisió i ràdio de la Universitat

Producció i emissió de continguts audiovisuals institucionals a través de la plataforma multicanal de la Universitat (MediaUni).

Plataforma acadèmicaPlataforma acadèmica

Recursos tecnològics d'ús docent: Aula Virtual, equipament educatiu, etc.

El El "núvol" de la Universitat (nÚVol)

Serveis i espais personals disponibles en el núvol privat de la Universitat.

Entorn de gestióEntorn de gestió

Accés a informació, serveis i tràmits electrònics de caràcter administratiu.

Suport a l'usuariSuport a l'usuari

Assistència tècnica, serveis i infraestructures de suport a la comunitat universitària en el desenvolupament de les seues activitats.

Suport a la investigacióSuport a la investigació

Aplicacions i serveis telemàtics de suport als investigadors: gestió, publicacions, etc.

UVapp

Nova versió de 'UVapp'. Aplicació per a mòbils

23/06/14

Ja està disponible una nova versió de l'aplicació oficial de la Universitat de València per a dispositius mòbils, tant Android com iOS. Més informació i descàrrega: http://uvapp.uv.es La nova versió incorpora com a novetats: - Accés a l'e-mail de la Universitat. - Agenda d'esdeveniments de la Universitat. - Visualització de la targeta universitària i el seu estat d'emissió. - Accés millorat a la informació sobre els estudis en la Universitat. Et recordem a més que la App de la Universitat et permet accedir a: - Serveis d'Aula Virtual: Notícies, Documents, Tasques i Calendari. - Consulta del catàleg de Biblioteca. - Consulta d'horaris i assignatures. - Recepció d'avisos personalitzats, com: incorporació a l'expedient de les qualificacions de les assignatures, emissió de rebuts, etc. - Directori de la Universitat: Persones, Ubicació d'edificis, Telèfons d'interès. Actualitza't

Ordinadors

Intervenció programada d'aplicacions corporatives i portal web de la Universitat de València

06/06/14

El pròxim dia 9 de juny de 2014, es va a procedir a realitzar un manteniment programat de les aplicacions corporatives proporcionades pel Servei d'Informàtica, així com al portal web de la Universitat de València.. Aquesta intervenció programada, afectarà a totes les aplicacions, però no afectarà a les comunicacions, ni a determinats serveis com a Aula Virtual, correu electrònic, disc, webs personals, etc.. La intervenció començarà a les 15:30h. i s'estima una durada de 1h. Preguem disculpen les molèsties.

Cartell

Taula redona: "Orígens de la informàtica en la Universitat de València"

23/05/14

La Universitat de València va adquirir en 1964 per al seu Centre de Càlcul un ordinador IBM 1620, a fi de donar suport a les activitats investigadores i docents de la comunitat valenciana. Aquest ordinador, que va ser un dels primers instal·lats en universitats espanyoles, va estar operatiu fins a 1978, any en què es va deixar d'utilitzar a causa de la seua lentitud, dificultat d'ús i elevat cost de manteniment.

[Llegir més]

IMATGE ADOBE CONNECT MOBILE

Videoconferència en la UV amb dispositius portatils.

13/05/13

Ja és possible usar el nostre iPAD, Tablet, Smartphone, BlackBerry -o qualsevol dispositiu amb sistemes iOS i Android- per a participar en les sales de reunió virtuals de la UV.

[Llegir més]

El WikiUV presenta una imatge totalment renovada

15/04/13

La nova plantilla del WikiUV permet ja el crear pàgines totalment integrables amb la web actual de la UV.

[Llegir més]

‘Espores. La veu del Botànic’, nova revista digital de comunicació científica sobre botànica i natura

06/03/13

El Jardí Botànic de la Universitat de València compta amb una nova eina de comunicació en línia sobre plantes. ‘Espores. La veu del Botànic’ naix amb l’objectiu d’informar de tot allò que envolta el món de la botànica, el medi ambient, el paisatge i la seua conservació. Entre els articles més actuals hi ha sobre jardins verticals, arbres solars, paisatges de cinema, hortalisses valencianes, topònims de la ciutat de València relacionats amb la natura i els secrets de les algues.

[Llegir més]

+ Vídeos

Presentació de la Plataforma eBook de la Universitat de València

A l'Aula Magna de la NAU, ha tingut lloc la presentació de la plataforma de llibre electrònic e-book de la Universitat de València, que permet l'adaptació de part de les catàleg del Servei de Publicacions al format digital.

III Congrés en Comunicació Digital

Comença la Tercera Edició del Congrés en Comunicació Digital que es celebra dels dies14 al16 de Novembre, a la Facultat de Filologia Traduccció i Comunicació.

Taller D'audiovisuals De La Universitat De Valencia

Com un réflex més de la Societat de la Informació i la Comunicació, la Universitat de València ha assumit la nova Era Digital, amb la intenció d'integrar els nous formats audiovisuals en els àmbits de la investigación, la docència i la divulgación científica. Des de l'any 1993 el Taller d'Audiovisuals va posar en marxa els seus laboratoris docents i poc després es van començar a oferir serveis audiovisuals universitaris. A partir de 2000, es va incorporar la producción de grans proyectes documentals.