Novetats

 • Nadal

  20/12/19

  Horari vacances de Nadal

  Us recordem que l’horari d’atenció al públic de la nostre Servei en aquestes festes serà de 10:00 a 13:00, els dies 23, 26 i 27 de desembre. Del 28 de desembre de 2019 al 6 de gener de 2020, ambdós inclosos, el Servei romandrà tancat. Disculpeu les molèsties.
  Molt bones festes a totes i tots!

 • Matricula

  29/06/18

  Preparar Matrícula 2018-19 (per a estudiants de Màster de la Universitat de València que no hagen finalitzat els seus estudis)

  T'informem que a partir de l'1 de juliol podràs preparar la matrícula del pròxim curs 2018-19 per a la continuació dels teus actuals estudis de Màster en la Universitat de València. Podràs validar o modificar les teues dades administratives en:

  PreparaMat (enllaç "Preparació matrícula 2018/2019" dins del apartat "Ajudes Prèvies")

  Si desitges modificar el compte bancari per al pagament de la matrícula, recorda que hauràs de fer-ho acudint al teu centre i lliurant, degudament emplenada pel titular del compte, l'ordre de domiciliació de rebuts que pots descarregar des del següent enllaç: Ordre de domiciliació bancària

  La preparació i revisió de les teues dades administratives et permetrà estalviar temps el dia de la matrícula i accedir directament a seleccionar les assignatures i grups a matricular.

  T’informem així mateix, que el període de matrícula serà del 26 al 31 de juliol, del 19 al 21 de setembre i del 27 al 28 de setembre.

 • Erasmus

  07/11/17

  CONVOCATÒRIA BEQUES ERASMUS MUNDUS-Curs 2018-2019, per a cursar: "Màster Universitari Erasmus Mundus en Psicologia del Treball, les Organitzacions i els Recursos Humans"

  NOVA CONVOCATÒRIA DE BEQUES ERASMUS MUNDUS PER

  "Màster universitari Erasmus Mundus en Psicologia del Treball, les Organitzacions i els Recursos Humans"

  Curs 2018-2019

  (https://www.erasmuswop.org)

  Nova convocatòria de beques ERASMUS MUNDUS per a estudiants que volen participar en el Màster universitari Erasmus Mundus en Psicologia del Treball, les Organitzacions i els Recursos Humans (WOP-P). El Màster WOP-P té com a objectiu formar els estudiants com a professionals competents en l'àrea de la Psicologia del Treball, les Organitzacions i els Recursos Humans i s'ha consolidat com un dels màsters europeus de més alta qualitat en aquesta àrea aplicada. Els estudis tenen una durada de dos anys (120 crèdits ECTS) i s'han de fer en almenys dues de les quatre universitats que formen part del consorci europeu: Universitat de València (Espanya), Universitat de Barcelona (Espanya), Ànima Mater Studiorum-Università di Bologna (Itàlia), i Universidade de Coimbra (Portugal). Recentment s'han incorporat: la universitat de Brasília al Brasil, la Universitat de Baltimore, Institut de Tecnologia d'Illinois, Institut de Tecnologia de Florida, la Universitat de Puerto Rico i la universitat de Guelph al Canadà.

  Pel proper curs 2018-2019 s'ha obert una convocatòria de beques per a estudiants que vulguin estudiar el màster.

   a) beques per a estudiants de "Programme Country Institutions", 1000 euros per mes, més ajuda per al pagament de la matrícula i viatges (veure https://www.erasmuswop.org)

  b) beques per a estudiants de "Partner Country Institutions", 1000 euros per mes, més ajuda per al pagament de la matrícula i viatges (veure https://www.erasmuswop.org)

  Beques estudiants: termini obert del 1 novembre 2017 al 31 gener 2018.

  Període d'admissió per al màster WOP-P (si no se sol·licita beca Erasmus Mundus): des del 1 febrer 2018 a Julio-Setembre de 2018.

  Més informació a la pàgina web del programa https://www.erasmuswop.org

  https://youtu.be/ua0BmWAeE3M

  @WOPPMaster

   

 • Carnets

  19/10/17

  Emissió de carnets

  A partir d'avui es podrà obtenir la impressió instantània del carnet en les sucursals del Banc de Santander en els 3 campus de la UV, però l'atenció es realitzarà exclusivament els dies dimarts i dijous de 9:00 a 10:30 h. i de 15:30 a 17:00 h.

 • Espera

  27/09/17

  Resultats crida llista d'espera fase 2

  A partir d'avui 27 de setembre, es poden consultar els resultats de la crida de llista d´espera, de fase I de preinscripció en màsters, per al curs 2017-2018. La automatrícula és els dies 28 i 29 de setembre.
  Ells interessats han d’accedir a través de “el meu lloc personal”, a la seu electrònica de la Universitat de València: http://entreu.uv.es/
  Més informació sobre el resultat de la preinscripció: http://ir.uv.es/tg4N4fL
  Més informació sobre el procediment de matrícula: http://ir.uv.es/q8WqV0X

 • Resolucion

  18/09/17

  Resolucions admissió màsters oficials curs 2017-2018 (FaseII)

  S'han publicat els resultats de la segona fase de preinscripció a màsters oficials del curs 2017-2018. Es pot accedir als llistats a través de la pestanya corresponent de la preinscripció (http://ir.uv.es/gLSI0EE).

  De manera complementària i a títol informatiu es publiquen les llistes d'espera. Les sol·licituds “excloses” no figuren en aquestes llistes.

  Per a conéixer si ha resultat admés condicional o en llistat d'espera condicional i per tant, ha de esmenar la seua sol·liciud abans de la matrícula, haurá de consultar la notificació en "el meu lloc personal" (http://ir.uv.es/FJUi1XP). Eixa informació no apareix en els llistats.