foto Ana Teresa Ejarque Catala
ANA TERESA EJARQUE CATALA
PDI-Ajudant Doctor/A
Secretari/a de Departament
Àrea de coneixement: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
Departament: Direcció d'Empreses 'Juan José Renau Piqueras'
(9639) 83354
Biografia

Doctora en Direcció d'Empreses. Professora Ajudant Doctora al Departament de Direcció d'Empreses de la Universitat de València. Investigadora a la Càtedra d'Economia del Bé Comú de la Universitat de València des del 2018 al 2022. Membre del Grup de Recerca EMPRECOOP.

Autora de publicacions relacionades amb l'Emprenedoria Sostenible, la Sostenibilitat Corporativa, la Innovació Social, l'Economia del Bé Comú, i l'Economia Social i Cooperativa.

Publicacions destacades: 1) Manual de Emprendimiento Sostenible. Emprendiendo desde la cocreación de valor y el bien común, 2) Social entrepreneurship and Economy for the Common Good: Study of their relationship through a bibliometric analysis, 3) Assessing the economy for the common good measurement theory ability to integrate the SDGs 4) El modelo de la Economía del Bien Común. Un estudio empírico sobre su aplicación a la empresa privada, 5) Analyzing the Economy for the Common Good Model.

Principals línies de recerca: Emprenedoria Sostenible, Economia Circular, integració d'ODS a l'estratègia empresarial, i Sostenibilitat Corporativa.

Asignatures impartides i modalitats docents
Tutories
Primer quadrimestre
Dimecres de 10:00 a 13:00. 1A01
Segon quadrimestre
Dijous de 10:30 a 13:30. 1A01
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València