foto Enrique Andreu Moliner
ENRIQUE ANDREU MOLINER
PDI Catedratic/a d'Universitat
Director/a Titulacion Master Oficial
Àrea de coneixement: BIOLOGIA FUNCIONAL
Departament: Biologia Cel·lular, Biologia Funcional i Antropologia Física
Director de la Sede para el Estudio de los Humedales Mediterráneos (SEHUMED) / Despacho 0.72 / Laboratorio de Ecotoxicología y Calidad Ambiental / Edificio de Investigación / Campus de Burjassot / Avda. Andrés Estellés, s/n / 46100 BURJASSOT (Valencia)
(9635) 44676
94676
Biografia

ENRIQUE ANDREU MOLINER -catedràtic de Biologia Funcional (Ecotoxicología) de la Universitat de València (des de 1992) . -Doctor en Ciències Biològiques per la Universitat de València. (1981) . -Doctor Honoris Causa per la Universitat de Sant Martí (Perú) . (1996) . -acadèmic de la Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana (2016) .

LLOCS DE RESPONSABILITAT EXERCITS: -Director de la Seu per a l'Estudi dels Aiguamolls Mediterranis (SEHUMED) de la Universitat de València (1998-actualidad) http://www.sehumed.es -Director del Laboratori d'Ecotoxicología i Qualitat Ambiental de la Universitat de València. LEyCA (1992-actualidad) . -Director del Màster Oficial de Postgrau "Contaminación, Toxicologia i Sanitat Ambientales" de la Universitat de València (2008-actualidad) . -Director del Programa Interdepartamental de Doctorat "Contaminación Ambiental" de la Universitat de València (1991-2008) . -Director del Màster Interuniversitari en Sanitat Mediambiental organorganitzat per la Universitat de València i la Universitat Internacional Menéndez y Pelayo (UIMP) (1990-2005) . -Director de la Universitat Internacional Menéndez y Pelayo (UIMP) . Seu de València (1995-1997) . -Director del Departament de Biologia Animal de la Universitat de València (1993-1995) . -Vice-decano d'Estudis i Professorat de la Facultat de Ciències Biològiques de la Universitat de València (1985-90) . -Vice-presidente del Consell d'Administració de la Universitat Europea de Medioambiente. París (1993-1995) . -president de la Comissió Organitzadora de les III Jornades en Sanitat Ambiental (1994) .

ACTIVITATS DOCENTS I INVESTIGADORES: -totes les activitats docents estan relacionades amb estudis de Llicenciatura i Postgrau en la Universitat, dirigides a les especialitzacions en Fisiologia Animal, Toxicologia Aquàtica i Contaminació Aquàtica. -organitzador de diferents cursos de postgrau en Ecotoxicología i Contaminació Aquàtica. -Promotor i Coordinador de programes i esbosses d'investigació relacionats amb: *toxicología aquàtica *evaluación de la qualitat biològica de les aigües continentals *fisiología animal *efectos toxicològics produïts per plaguicides en organismes aquàtics. -Autor o coautor de més de 130 articles científics publicats en revistes internacionals especialitzades en medioambiente.

Asignatures impartides i modalitats docents
33050 - Fisiologia animalLaboratori
33169 - Biologia animalLaboratori
33824 - Treball fi de grau en BiologiaTreball fi d'estudis
43053 - Qualitat de les aigües i estat ecològic dels ecosistemes aquàtics continentalsLaboratori
43068 - Pràctiques externesPràctiques externes
Tutories
Anual
Dilluns de 11:00 a 12:30. DESPATX 0.72, EDIF. INVEST. JERONI MUÑOZ. PREVIA CONFIRMACIÓ CORREU ELECTRÒNIC
Anual
Dimecres de 11:00 a 12:30. DESPATX 0.72, EDIF. INVEST. JERONI MUÑOZ. PREVIA CONFIRMACIÓ CORREU ELECTRÒNIC
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València.
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord