foto Mercedes Botija Yague
MERCEDES BOTIJA YAGUE
PDI-Titular d'Universitat
Àrea de coneixement: TREBALL SOCIAL I SERVEIS SOCIALS
Departament: Treball Social i Serveis Socials
(9638) 28181
Biografia

[ Traducció automàtica ]

FORMACIÓ

Doctora en Ciències Socials, Diplomada i Graduada en Treball Social, Llicenciada en Humanitats, *Master en Criminologia i *Master en Intel·ligència Emocional.

Avaluació positiva de l'activitat investigadora per *CNAI (sexenni investigació)

Avaluació positiva activitat docent 

INVESTIGACIÓ

Ha rebut diferents premis d'investigació social entre ells: Dolors *Arteman, Ciutat de Talavera de Castella-la Manxa i Amparo Moreno 

Entre les seues línies d'investigació estan  Serveis Socials, Col·lectius Vulnerables i Salut.

Autora de diferents llibres, capítols i articles d'investigació en revistes nacionals i internacionals indexades en bases de dades de prestigi

Investigadora Principal de contractes amb diferents entitats privades i públiques en competència competitiva. Ha dirigit i participat en projectes d'Innovació derivats de convocatòries públiques amb objectiu de transferència de coneixement. Ha participat en projectes *trasnacionales d'investigació depenents de convocatòries competitives.

DOCÈNCIA

Personal Docent Investigador - Titular Universitat del Departament de Treball Social i Serveis Socials (Universitat de València).

Imparteix docència en Doctorat, *Master i Graus oficials tant en universitats nacionals com a internacionals, així com cursos de caràcter professional. Entre aquestes formacions destaca la formació en Graus de Treball Social, Masters d'Atenció Sociosanitària a la Dependència, Màster de Benestar Social: Intervenció Familiar, Master en Economia Social, *Master en Cooperació Internacional...  Lucratives), així mateix en Doctorat en Ciències Socials.

Dirigeix habitualment *TFG, *TFM i Tesi. Diversos d'ells han sigut guardonats amb diferents premis 

GESTIÓ

Ha ocupat diferents càrrecs de gestió. Entre ells Secretària Programa Doctorat Ciències Socials, Coordinadora Comissió Investigació; coordinadora de pràctiques en grau i *master (Universitat de València).

TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL

En els últims 20 anys ha dirigit, planificat, dissenyat i executat programa d'acció social vinculats a l'àmbit sociosanitari tant a nivell nacional com a internacional.

Asignatures impartides i modalitats docents
Tutories
Segon quadrimestre
Dimecres de 15:30 a 18:30. 2D21- SOLICITAR CITA POR E-MAIL
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València