foto Carme Melo Escrihuela
CARME MELO ESCRIHUELA
PDI Contractat/Da Doctor/A
Director/a Centre Internacional Gandia
Àrea de coneixement: GEOGRAFIA HUMANA
Departament: Geografia
(9638) 64887
Biografia

Sóc Llicenciada en Dret per la Universitat de València i Doctora en Ciències Polítiques per la Universitat de Keele. En 2005 vaig obtenir el DEA en Drets Humans en la Universitat de Salamanca i en 2006 una Marie Curie Early Cereer Fellowship de la Unió Europea em va portar al Regne Unit, al Research Institute for Law, Politics and Justice, Keele University, on vaig iniciar la meua especialització en pensament polític ambiental. Allí vaig completar el meu doctorat en 2011 amb la tesi "Promoting ecological citizenship: the state, civil society and the green public sphere", dirigida per Andrew Dobson. Vaig ser investigadora en l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local en el marc del Programa VALi+d per a investigadors/es en fase postdoctoral de la Generalitat Valenciana. Després d'impartir classes als Països Baixos, en el Màster en Filosofia de la Universitat Radboud de Nimega i en Corea del Sud, en el Màster en Desenvolupament Sostenible organitzat conjuntament per la Universitat Hankuk de Seül i la Universitat per a la Pau de Nacions Unides, vaig tornar a València al setembre de 2015 per a incorporar-me al Departament de Geografia. He realitzat estades d'investigació i docència en el Instituto de Investigacions en Humanidades y Ciencias Sociales de la Universidad Nacional de la Plata, en la School of Management, Radboud University, en la Faculty of Chemistry, Biology and Geography, West University of Timisoara, i en la School of Social, Political and Global Studies, Keele University. La meua trajectòria docent i investigadora s'ha forjat en el camp de la teoria política ecològica i la política ambiental. Els meus treballs més recents es centren en l'estudi dels conflictes ambientals, la relació entre ciutat i sostenibilitat i en l'anàlisi de les polítiques públiques i pràctiques socials amb impacte en el sistema agroalimentari.

Des de març de 2020 dirigisc el Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València

Sóc membre del grup d'investigació-acció Recartografias i de l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local (IIDL)

Pots consultar les meues publicacions en: https://www.researchgate.net/profile/Carme_Melo 

Asignatures impartides i modalitats docents
33088 - Societat, població i territoriTeoria
33791 - Espais urbansUns altres, Pràctica, Teoria
33822 - Treball fi de grau en Geografia i Medi AmbientTreball fi d'estudis
34993 - Pràctiques externes del grau en Ciències Polítiques i de l'Administració PúblicaPràctiques externes
34994 - Treball fi de grau en Ciències Polítiques i de l'Administració PúblicaTreball fi d'estudis
35004 - Activitat productiva i medi ambientUns altres, Pràctica, Teoria
35359 - Treball fi de grau en Sociologia-CPATreball fi d'estudis
Tutories
Segon quadrimestre
Dilluns de 10:00 a 11:30. 2º PISO
Segon quadrimestre
Dimecres de 10:00 a 11:30. 2º PISO
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord