foto Josep e Corbi Fernandez de Ibarra
JOSEP E CORBI FERNANDEZ DE IBARRA
PDI-Catedratic/a d'Universitat
Àrea de coneixement: METAFÍSICA
Departament: Filosofia
(9638) 64860
Biografia

Josep E. Corbí és professor del Departament de Filosofia de la Universitat de València. Ha realitzat estades com a provesor invitat a la Universitat d’Oxford (1989-90), la Universitat de Brown (1995-96), la Universitat de Buenos Aires (2006), la Universitat de Sheffield (2008-09) i la Universitat de Fribourg (2009).

Josep ha publicat Minds, Causes, and Mechanisms. A Case against Physicalism (Blackwell Publishers, 2000; en col·laboració amb L. Prades (University of Girona)), Un lugar para la moral (Madrid, Antonio Machado Editores, 2003), and Morality, Self-Knowledge, and Human Suffering. An Essay on the Loss of Confidence in the World (New York, NY: Routledge, 2012). Les seues publicacions inclouen nombrosos articles d’epistemologia, filosofia de la ment, meta-ètica i filosofia de la literatura en Acta Analytica Crítica, European Journal of Philosophy, European Journal of Analytic Philosophy, Noûs, Teorema,Theoria, Synthese, etc.; així com a textos menys tècnics sobre la culpa i l’experiència del dany a Azafea, L’Espill y Pasajes. Pot trobar-se aquí una llista completa de les publicacions, així como altres dades curriculars. La major part de les publicacions es poden descarregar a roderic, repositori institucional de la Universitat de València.

Des de 1990, Josep ha estat investigador principal o membre de l’equip d’investigació de nombrosos projectes d’investigació. Actualment, és investigador principal, junta mb Carlos J. Moya, del Projecte d’Investigació Self-Knowledge, Moral Responsibility, and Authenticity (FFI2016-75323-P), finançat pel Ministeri d’Economia i Competitivitat. Ha sido miembro del Comité Ejecutvo de European Society for Analytic Philosophy (ESAP, 1999-2005) y de Sociedad Española de Filosofía Analítica (SEFA, 2011-2016)). En la actualitat coordina, junt amb Mari Mikkola (Universidad de Oxford) y Jesús Vega (Universidad Autónoma de Madrid), Nomos Network for Applied Philosophy. Josep és coordinador de la Càtedra de Filosofia i Ciutadania Josep L. Blasco i forma part del comité científic de les següents revistes Acta Analytica,  Crítica, Dialectica, and Teorema.

Breu curriculum

Publicacions: descarrega

Asignatures impartides i modalitats docents
Tutories
Primer quadrimestre
Dimecres de 12:00 a 13:30. DESPATX 510 (FACULTAT FILOSOFÍA Y CC.EE)
Primer quadrimestre
Dimecres de 19:15 a 20:45. DESPATX 510 (FACULTAT FILOSOFÍA Y CC.EE)
Segon quadrimestre
Dijous de 11:00 a 14:00. DESPATX 510 (FACULTAT FILOSOFÍA Y CC.EE)
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València