foto Cristina Pulido Montes
CRISTINA PULIDO MONTES
PDI-Ajudant Doctor/A
Àrea de coneixement: EDUC COMPARADA I HISTÒRIA DE L'EDUC
Departament: Educació Comparada i Història de l'Educació
Avenida de Blasco Ibáñez, 30, 46010, Valencia, Valencia. Facultad de Filosofía y Ciencias de la Educación. Departamento de Educación Comparada e Historia de la Educación (ECHE). Despacho número 301 del tercer piso de la Facultad de Filosofía y Ciencias de la Educación.
Biografia

[ Traducció automàtica ]

Professora Ajudant-Doctor del Departament d'Educació Comparada i Història de l'Educació de la Universitat de València acredita *ANECA Contractat-Doctor. Doctora en Educació (2020) per la Universitat de València. Personal Investigador en Formació del Departament d'Educació Comparada i Història de la Universitat de València, Espanya (2015-2019). Becària *FPU del Ministeri d'Educació, Ciència i Esport del Govern d'Espanya. Membre del Grup d'Investigació en Educació Comparada i Internacional Àgora (GRÈCIA) de la Universitat de València i del Grup d'Investigació Innovació, Metodologia i TIC INMETIC) UCV). Coordinadora del Projecte d'Innovació *AUECPE de la Universitat de València per a la introducció de metodologies i recursos digitals que fomenten el *blended *learning i *flipped *teaching en les aules. Forma part del Comité Avaluador de la Revista Iberoamericana de Docents, avaluadora en diverses revistes internacionals i en seminaris internacionals i congressos nacionals. Va ser *Visiting *Research *Scholar en el *Institute *of *Education de la *University *College *of *London durant el curs 2016/2017.
Les línies d'investigació que duu a terme són: privatització de l'educació en països desenvolupats i en desenvolupament i l'impacte de la *COVID-19 en el dret a l'educació des d'una perspectiva comparada i internacional.

Asignatures impartides i modalitats docents
Tutories
Primer quadrimestre
Dimecres de 11:30 a 13:00. DESPATX 301 (FACULTAD DE FILOSOFIA I CIÈNCIES DE L'EDUCACIÓ)
Primer quadrimestre
Dimecres de 13:30 a 15:00. DESPATX 301 (FACULTAD DE FILOSOFIA I CIÈNCIES DE L'EDUCACIÓ)
Segon quadrimestre
Dilluns de 12:00 a 13:30. DESPATX 301 (FACULTAD DE FILOSOFIA I CIÈNCIES DE L'EDUCACIÓ)
Segon quadrimestre
Dijous de 15:30 a 17:00. DESPATX 301 (FACULTAD DE FILOSOFIA I CIÈNCIES DE L'EDUCACIÓ)
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València