foto Facundo Ballester Pallares
FACUNDO BALLESTER PALLARES
PDI-Catedratic/a d'Universitat
Àrea de coneixement: FÍSICA ATÒMICA, MOLECULAR I NUCLEAR
Departament: Física Atòmica, Molecular i Nuclear
Facundo Ballester Pallarés, PhD Medical Physics Research Group Hospital La Fe-UVEG. Unidad Mixta de Investigacion en Radiofisica e Instrumentacion Nuclear en Medicina IIS Hospital La Fe - Universitat de Valencia.(IRIMED). Telf. 963544216 http://www.uv.es/fballest Departament of Atomic, Molecular and Nuclear Physiscs Universitat de Valencia. Campus de Burjassot. Avda Dr. Moliner 50 46100 Burjassot. España
(9635) 44216
Biografia

Facundo Ballester i Pallarès, llicenciat en Ciències Físiques per la Universitat de València (1980) i Doctor en Ciències Físiques per la Universitat de València (1986). Actualment, treballa com a catedràtic d’universitat (2010), adscrit al Departament de Física Atòmica, Molecular i Nuclear de la Universitat de València.

Fins a 1996 el seu camp de recerca fos la física nuclear experimental. Des de 1996, les seues àrees d'investigació es centren en els àmbits de la Física Médica, en especial en Radioteràpia en la especialitat de Braquiterapia. En aquests àmbits, ha participat en projectes de recerca nacionals i internacionals, i ha col·laborat amb empreses del sector. És membre del grup de recerca Unitat Mixta d’Investigació en Radiofisica e Instrumentació Nuclear en Medicina IIS Hospital La Fe - Universitat de Valencia.(IRIMED).

Es membre de la Societat Española de Física Mèdica (SEFM), American Association of Physicist in Medicine (AAPM), European Society for Radiotherapy and Oncology (ESTR) i American Brachytherapy Society (ABS), participant en grups de treball d’aquestes societats.

Asignatures impartides i modalitats docents
Tutories
Anual
Dilluns de 08:00 a 14:00. DESPATX DPTO. 3224 BLOC C
Observacions
No participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València.