foto Sabrina Femenia Mulet
SABRINA FEMENIA MULET
PDI-Associat/Da Universitari/A
Àrea de coneixement: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
Departament: Direcció d'Empreses 'Juan José Renau Piqueras'
Tel: (+34) 96 386 41 00 – ext 21649 - Despacho 1P02A
21649 (I)
Biografia

Doctora en Cooperació i Desenvolupament Internacional per Universitat Politècnica de Valenciana, i amb diversos Màsters i postgraus en Innovació i Gestió de la Ciència; en Gestió i desenvolupament estratègic del Talent; i en Sostenibilitat.

En l'actualitat dirigeix *BIOHUB *VLC, la primera iniciativa empresarial biotecnològica privada a nivell nacional, la missió del qual és ajudar a consolidar el clúster regional de Ciències de la Salut en la Comunitat Valenciana, atraient talent i empreses i reforçant la marca València a través de la innovació, l'emprenedoria i l'excel·lència científica.

A més, és directora d'Ètica Sostenibilitat, consultora especialitzada el propòsit de la qual és acompanyar a les empreses en el camí de la transformació, integrant la sostenibilitat en la seua estratègia.

És Vicepresidenta de l'Associació Espanyola d'Ejecutiv@s i Consejer@s Eix&Amb, la fi última del qual és promoure el talent sense gènere i sense generació, així com la promoció de dones en els Consells d´Administració.

És Professora associada de la Universitat de València, i altres universitats valencianes, i autora de múltiples articuls d'opinió en mitjans generalistes i especialitzats.

Asignatures impartides i modalitats docents
Tutories
Primer quadrimestre
Dilluns de 11:00 a 14:00. 5P04
Segon quadrimestre
Dijous de 09:00 a 12:00. 5P04
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València