foto Irene Ferrando Palomares
IRENE FERRANDO PALOMARES
PDI-Contractat/Da Doctor/A
Responsables de Gestio Academica
Àrea de coneixement: DIDÀCTICA DE LA MATEMÀTICA
Departament: Didàctica de la Matemàtica
Despacho 3.14, Facultat de Magisteri. Coordinadora del Grado Maestro/a en Educación Primaria. Coordinadora Especialidad de Didáctica de las Matemática (Máster de Investigación en Didácticas Específicas-Facultat de Magisteri)
(9616) 25469
Biografia

Soc Irene Ferrando Palomares, Doctora en Matemàtiques per la Universitat Politècnica de València.

Actualment soc Professora Contractada Doctora en el Departament de Didàctica de les Matemàtiques a la Universitat de València. 

Tota la meua trajectòria professional s'ha desenvolupat en l'àmbit de les Matemàtiques en general i de l'Educació Matemàtica en particular. Així, vaig realitzar la meua tesi doctoral en Anàlisi Funcional en el grup d'investigació Funaphy (IUMPA) i, en el curs 2010-11 vaig iniciar la meua carrera en l'àmbit de l'Educació Matemàtica com a professora Funcionària de Carrera d'Educació Secundària. Al gener de 2012 vaig accedir com a professora Ajudant Doctora a la Facultat de Magisteri. 

Des de llavors la meua investigació s'ha centrat en l'àrea d'Educació Matemàtica, particularment he treballat en temes relatius a l'ús de la modelització i aplicacions en l'ensenyament de les matemàtiques.

En la Facultat de Magisteri he assumit diferents càrrecs acadèmic, entre maig de 2016 i setembre de 2018 vaig ser la secretària del Departament de Didàctica de les Matemàtiques i, des d'octubre de 2018 soc la Coordinadora del Grau de Maestro/a En Educació Primària.

El meu interés per l'educació m'ha fet implicar-me en diferents projectes relacionats amb l'ensenyament de les Matemàtiques, des de l'any 2008 participe en el projecte d'estimulació de talent matemàtic Estalmat CV i des de l'any 2019 soc la responsable de l'organització del concurs IMMC-Spain, dirigit a estudiants de secundària i batxillerat.

A més, en els últims anys he col·laborat estretament amb el CEFIRE CTEM impartint cursos de formació contínua dirigits al professorat d'educació primària i secundària.

Finalment, soc la Presidenta de la Comissió d'Educació de la Real Sociedad Matemática Española.

Asignatures impartides i modalitats docents
Tutories
Anual
Dimarts de 13:00 a 14:00. DESPATX 03.14 FACULTAT DE MAGISTERI
Anual
Divendres de 10:30 a 11:30. DESPATX 03.14 FACULTAT DE MAGISTERI
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València
Publicacions en revistes
Altres Publicacions
Estades a Centres de Recerca
Conferències
Participacions a Congressos
Projectes
Tesis, tesines i treballs