foto Maria Dolores Garzon Benitez
MARIA DOLORES GARZON BENITEZ
PDI-Titular d'Universitat
Àrea de coneixement: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
Departament: Direcció d'Empreses 'Juan José Renau Piqueras'
Despacho 1D12 Departament de Direcció d'Empreses "Juan José Renau Piqueras Facultat d'Economia Universitat de València
(9616) 25483
Biografia

Lola Garzón és llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat de Còrdova i Doctora en Organització d'Empreses per la Universitat Politècnica de València. La seua tesi doctoral porta per títol “Entrepreneurship i el paper dels emprenedors en la societat: el cas de l'Institut IDEES com a pioner universitari”.

Actualment és Professora Titular en el Departament de Direcció d'Empreses "Juan José Renau Piqueras" de la Universitat de València i anteriorment ha treballat a la Universitat Politècnica de València (12 anys) i la Universitat Europea de València (2 anys). Col·labora amb altres universitats i escoles de negoci europees i participa com a formadora en diferents programes d'emprenedoria europeus.

Tant a nivell professional com acadèmic i investigador, tot el seu treball gira entorn de l'emprenedoria des de diferents enfocaments. Té trajectòria en gestió de projectes europeus sobre aquesta temàtica des de 2001.

Lola és Vicedegana d'Emprenedoria i Relacions amb l'Empresa de la Facultat d’Economia i la responsable acadèmica de UVemprén, l'àrea de suport a l'emprenedoria de la UV.

És membre i responsable de l'àrea d'Organització d'Empreses en **AEDEM Acadèmia Europea d'Adreça i Economia de l'Empresa (https://redaedem.org).

Asignatures impartides i modalitats docents
Tutories
Anual
Dijous de 11:00 a 13:00. 1D12
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València