foto Francisco Javier Garcia Garcia
FRANCISCO JAVIER GARCIA GARCIA
PDI-Ajudant Doctor/A
Àrea de coneixement: TEORIA DE L'EDUCACIÓ
Departament: Teoria de l'Educació
Av. Blasco Ibáñez, 30, CP 46010, Valencia.
(9638) 64769
Biografia

Fran J. García García és Dr. en Educació, format en el programa FPU 2017 del Ministeri d'Universitats (taxa d'èxit < 13%). Els seus primers treballs van tractar sobre educació especial i inclusiva. Es va centrar en les dificultats d'aprenentatge dels estudiants amb necessitats especials. Amb el contracte predoctoral, es va incorporar a un projecte R+D+i sobre meta-aprenentatge en la universitat, aprofitant l'experiència de les seues investigacions anteriors i aconseguint així el premi extraordinari de doctorat.
Ha realitzat estades en universitats mexicanes i en la Universitat Complutense de Madrid amb equips consolidats, amb els que continua treballant i publicant estudis internacionals. De fet, a Madrid li va contractar la Universitat Nebrija i, després, la UNED com Ajudant Dr. Ara està unint aquesta xarxa de treball amb la qual té en la Universitat de València, on va estudiar i on ha signat el seu últim contracte, també com Ajudant Dr.
Gràcies a la investigació aplicada a la docència universitària disposa de recursos tècnics per a oferir una atenció de qualitat als seus estudiants, complementat açò des de la gestió institucional. A més, impartir docència en universitats espanyoles públiques i privades, i també a l'estranger, li ha permés conéixer diferents procediments i ampliar la seua experiència docent.
En els últims sis anys (2017-22) ha produït 22 articles sobre dificultats i processos d'aprenentatge, 17 dels quals han sigut acceptats en revistes indexades en JCR o SJR. No sols això, també participa activament en les xarxes acadèmiques per a difondre els seus treballs i és conscient de la importància de les Altmetrics en l'impacte científic. En ResearchGate acumula ja un prestigi superior al 73% dels 20 milions de membres de la xarxa (RI Score = 162.4). Els seus últims treballs aporten tecnologia educativa per a facilitar l'aprenentatge col·laboratiu amb suport d'ordinadors i l'aprenentatge asíncron en línia.

<Actualitzat el 30/11/2022>

Asignatures impartides i modalitats docents
Tutories
Primer quadrimestre
Dilluns de 11:00 a 14:00. DESPATX 401 BIS
Segon quadrimestre
Dimecres de 10:30 a 13:30. DESPATX 401 BIS
Observacions
No participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València.