JOSE ANTONIO BOLUDA GRAU
PDI-Titular d'Universitat
Coordinador/a de Mobilitat
Coordinador/a Curs
Àrea de coneixement: ARQUITECTURA I TECNOL. DE COMPUTADORS
Departament: Informàtica
Departament d'Informàtica
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat de València
Avd. de la Universidad, s/n
46100 Burjassot, Valencia (Spain)
(9635) 43944
Biografia
José A. Boluda va nàixer a Xàtiva, Espanya, el 1969. Es va llicenciar en Física (especialitat Electricitat, Electrònica i Informàtica) per la Universitat de València en 1992. L'any 2000 va obtenir el doctorat Cum Laude per la mateixa universitat.
Des de 1993 treballa en el Departament d'Electrònica i Enginyeria Informàtica de la Universitat de València, on ha col·laborat en diversos projectes relacionats amb el disseny de circuits integrats i el processament d'imatges amb circuits fets a mida. Va ser Investigador Visitant al Departament d'Enginyeria Elèctrica de la Universitat de Virgínia a Charlottesville, VA, Estats Units, en el Departament d'Estudis de Computació Aplicada de la Universitat de Macedònia, Macedònia, Grècia, i en el Grup de Visió per Computador de la Universitat Jaume I, Castelló, Espanya. Actualment és Professor Titular del Departament d'Informàtica de la Universitat de València.
Els seus interessos de recerca actuals inclouen disseny de circuits de processament d'imatges, síntesi de lògica programable, disseny de sensors de visió intel·ligents i computació quàntica.
Asignatures impartides i modalitats docents
Tutories
Anual |
Dijous de 10:30 a 13:00. DESPACHO 1.3.20 ETSE |
Observacions |
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València |
Publicacions en revistes
-
-
-
-
P.Zuccarello; F.Pardo; A.de la Plaza; J.A.Boluda
(2010)
32x32 winner-take-all matrix with single winner selection. Electronics Letters, 46(5), pp. 333 - 335
. ISSN: 0013-5194
-
-
Boluda J. A.; Pardo F.
(2003)
A reconfigurable architecture for autonomous visual navigation. Machine Vision and Applications, 13(5-6), pp. 322 - 331
. ISSN: 0932-8092
-
Boluda J. A.; Domingo J.
(2001)
On the advantages of combining differential algorithms, pipelined architectures and log-polar vision for detection of self-motion from a mobile robot. Robotics and Autonomous Systems, 37(4), pp. 283 - 296
. ISSN: 0921-8890
-
-
-
Projectes
Desarrollo de sensor de visión guiado por cambios y su aplicación al guiado autónomo de vehículos aéreos no tripulados (). 2016 - 2018. Ministerio de Economía y Competividad. Dirección General de Investigación Científica y Técnica.. . IP: Fernando Pardo Carpio.
Desarrollo de técnicas, sensor y equipos de visión selectiva guiada por cambios (). 2010 - 2014. Ministerio de Ciencia e Innovación. . IP: Fernando Pardo Carpio.
Desarrollo de técnicas y sensor para visión asíncrona guiada por cambios para el análisis de movimiento a muy alta velocidad (). 2006 - 2009. Plan Nacional I+D+I, Ministerio de Ciencia y Tecnología. . IP: Fernando Pardo Carpio.
Desarrollo de algoritmos de visión log-polar sobre hardware reconfigurable. Integración en una plataforma móvil para navegación visual y planificación de trayectorias (Projectes d'Investigació (Generalitat Valenciana)). 2002 - 2003. Oficina de Ciencia y Tecnología de la Generalitat Valenciana. . IP: Jose Antonio Boluda Grau.
Análisis de movimiento de alta velocidad mediante el uso de imágenes foveales y visión binocular entrelazada (Proyectos de Investigación del Plan Nacional de I+D+I). 2002 - 2004. Ministerio de Ciencia y Tecnología, Dirección General de Investigación. . IP: Fernando Pardo Carpio.
Desarrollo y test de métodos alternativos de uso de sensores de ultrasonidos y sensores visuales en la navegación de robots móviles autónomos (). 2000 - 2003. Ministerio de Ciencia y Tecnología, Dirección General de Investigación. . IP: Juan de Mata Domingo Esteve.
Técnicas y equipos de procesamiento de imágenes foveales en tiempo real para el análisis del entorno frontal de vehículos circulando a gran velocidad (). 2000 - 2001. Conselleria de Cultura, Educació i Ciència. Generalitat Valenciana. . IP: Fernando Pardo Carpio.
Seguimiento de objetos en movimiento mediante visión activa foveal. Aplicaciones al control de vigilancia (Projectes d'Investigació (Generalitat Valenciana)). 1998 - 2000. Direcció General d'Ensenyaments Universitaris i Investigació. Generalitat Valenciana. . IP: Filiberto Pla Bañon.
Algoritmos de visión para la navegación de robots móviles (Proyectos de Investigación del Plan Nacional de I+D+I). 1998 - 2000. Comisión Interministerial de Ciencia y Tecnología (CICYT). . IP: Juan de Mata Domingo Esteve.
Integración de un nodo multiprocesador tolerante a fallos en el sistema de adquisición de datos del detector TILE-CAL en el experimento ATLAS/LHC del CERN (). 1997 - 1999. Comisión Interministerial de Ciencia y Tecnología (CICYT). . IP: Enrique Sanchís Peris.