foto Jose Antonio Boluda Grau
JOSE ANTONIO BOLUDA GRAU
PDI-Titular d'Universitat
Coordinador/a de Mobilitat
Coordinador/a Curs
Àrea de coneixement: ARQUITECTURA I TECNOL. DE COMPUTADORS
Departament: Informàtica
Departament d'Informàtica Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Universitat de València Avd. de la Universidad, s/n 46100 Burjassot, Valencia (Spain)
(9635) 43944
Biografia

José A. Boluda va nàixer a Xàtiva, Espanya, el 1969. Es va llicenciar en Física (especialitat Electricitat, Electrònica i Informàtica) per la Universitat de València en 1992. L'any 2000 va obtenir el doctorat Cum Laude per la mateixa universitat.

Des de 1993 treballa en el Departament d'Electrònica i Enginyeria Informàtica de la Universitat de València, on ha col·laborat en diversos projectes relacionats amb el disseny de circuits integrats i el processament d'imatges amb circuits fets a mida. Va ser Investigador Visitant al Departament d'Enginyeria Elèctrica de la Universitat de Virgínia a Charlottesville, VA, Estats Units, en el Departament d'Estudis de Computació Aplicada de la Universitat de Macedònia, Macedònia, Grècia, i en el Grup de Visió per Computador de la Universitat Jaume I, Castelló, Espanya. Actualment és Professor Titular del Departament d'Informàtica de la Universitat de València.

Els seus interessos de recerca actuals inclouen disseny de circuits de processament d'imatges, síntesi de lògica programable, disseny de sensors de visió intel·ligents i computació quàntica.

Asignatures impartides i modalitats docents
Tutories
Anual
Dijous de 10:30 a 13:00. DESPACHO 1.3.20 ETSE
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València
Publicacions en revistes
Projectes