foto Jose Antonio Boluda Grau
JOSE ANTONIO BOLUDA GRAU
PDI Titular d'Universitat
Director/a Titulacion Master Oficial
Coordinador/a Curs
Àrea de coneixement: ARQUITECTURA I TECNOL. DE COMPUTADORS
Departament: Informàtica
Departament d'Informàtica Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Universitat de València Avd. de la Universidad, s/n 46100 Burjassot, Valencia (Spain)
(9635) 43944
Biografia

José A. Boluda va nàixer a Xàtiva, Espanya, el 1969. Es va llicenciar en Física (especialitat Electricitat, Electrònica i Informàtica) per la Universitat de València en 1992. L'any 2000 va obtenir el doctorat Cum Laude per la mateixa universitat.

Des de 1993 treballa en el Departament d'Electrònica i Enginyeria Informàtica de la Universitat de València, on ha col·laborat en diversos projectes relacionats amb el disseny de circuits integrats i el processament d'imatges amb circuits fets a mida. Va ser Investigador Visitant al Departament d'Enginyeria Elèctrica de la Universitat de Virgínia a Charlottesville, VA, Estats Units, en el Departament d'Estudis de Computació Aplicada de la Universitat de Macedònia, Macedònia, Grècia, i en el Grup de Visió per Computador de la Universitat Jaume I, Castelló, Espanya. Actualment és Professor Titular del Departament d'Informàtica de la Universitat de València.

Els seus interessos de recerca actuals inclouen disseny de circuits de processament d'imatges, síntesi de lògica programable i disseny de sensors de visió intel·ligents.

Asignatures impartides i modalitats docents
34654 - Tecnologia de computadorsPràctica, Teoria
34837 - Estructura de computadorsLaboratori, Pràctica, Teoria
36435 - Infraestructura d'emmagatzematge de dadesLaboratori
Tutories
Anual
Dimarts de 10:30 a 13:00. DESPATX 1.3.20 (ETSE)
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València
Publicacions en revistes
Projectes
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord