foto Karla Daniela Zambrano Gonzalez
KARLA DANIELA ZAMBRANO GONZALEZ
PI-Invest Cont Orient Postdoc Mineco Predoc
:
Departament: Dret Internacional 'Adolfo Miaja de la Muela'
Despacho 3P04. Departamento de Derecho Internacional "Adolfo Miaja de la Muela". Facultad de Derecho. Avenida de los Naranjos, s/n. 46022. Valencia
28666
Biografia

Hola,

Em dic Karla Zambrano González. Des de l'any 2013 soc Llicenciada en Dret per la Universitat de València i dos anys més tard, vaig obtindre el títol de Màster en Advocacia per aquesta mateixa Universitat.

Actualment curse els meus estudis en el Programa de Doctorat en Dret, Ciència Política i Criminologia i des de juliol de 2019, soc contractada predoctoral FPI en el Departament de Dret Internacional 'Adolfo Miaja de la Muela' de la Universitat de València, on em dedique tant a la investigació del Canvi Climàtic i la Unió Europea, sota l'atenta direcció del Dr. Sr. Valentín Bou Franch, Catedràtic de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals, com a la impartició de docència del Dret Internacional Públic per a alumnes i alumnes del Grau en Dret. 

Així mateix, tinc l'honor de ser membre de el grup d'investigació: 'Desenvolupament sostenible, governança mundial i regional, ordre internacional i europeu contemporanis (*DSGMROIEC)', dirigit pel Prof. Dr. Sr. Valentín Bou Franch, i actualment soc investigadora visitant del Centre de Cambridge per a la Governança del Medi Ambient, l'Energia i els Recursos Naturals (C-*EENRG) adscrit al departament d'Economia de la Terra de la Universitat de Cambridge. 

De la meua trajectòria professional com a Lletrada i havent romàs com a col·legiada exercent de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de València des de març de 2015 fins a juliol de 2019, destaque la meua experiència en el contacte directe amb la pràctica jurídica i concretament la meua labor activa pel que concerneix la defensa dels Drets Humans així com l'assistència lletrada als ciutadans estrangers a Espanya, la immersió i aprofundiment en el Dret Internacional i de la Unió Europea.

Així mateix, amb anterioritat a la meua fase investigadora, he participat i col·laborat en diversos projectes d'investigació, entre els quals destaque el meu càrrec com a Secretària d'organització de les Jornades Internacionals "Drets Fonamentals dels Estrangers a la Unió Europea en Temps de Crisi", celebrades en la Facultat de Dret l'any 2012. Com a conseqüència de la celebració d'aquestes Jornades, vaig tindre l'oportunitat de realitzar la meua primera publicació: "Persones en moviment. Les persones refugiades i migrants necessiten protecció urgent",  en forma de capítol del llibre col·lectiu derivat de les Jornades. Totes dues activitats van ser realitzades en el marc del Projecte I+D+I del Ministeri d'Economia i Competitivitat DER2010-20139 i del Projecte Precompetitiu I+D de la Universitat de València UV-INV-PRECOMP12-80438 sent la titular de tots dos projectes la Dra. Isabel Reig Fabado. 

En el personal, em definisc com una persona perseverant, treballadora, exigent i responsable. Per a més detalls sobre mi, pots seguir-me en RRSS o en la meua pàgina web: www.karlazambranosite.com.

Asignatures impartides i modalitats docents
Tutories
Segon quadrimestre
Dijous de 13:00 a 15:00. DESPACHO 3B09
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València
Formació acadèmica
Publicacions en revistes
Altres Activitats
Altres Publicacions
Activitats anteriors
Estades a Centres de Recerca
Organització d'activitats de R+D
Línies d'activitat
Conferències
Participacions a Congressos
Participació en Comitès i Representacions
Projectes
Tesis, tesines i treballs