foto Maria Lluisa Gea Valor
MARIA LLUISA GEA VALOR
PDI-Titular d'Universitat
Àrea de coneixement: FILOLOGIA ANGLESA
Departament: Filologia Anglesa i Alemanya
(9633) 95034
Biografia

Maria-Lluïsa Gea-Valor és professora titular al Departament de Filologia Anglesa i Alemanya de la Universitat de València, on imparteix assignatures relacionades amb la llengua i la lingüística angleses. Anteriorment, va ser professora a la Universitat Jaume I de Castelló, on va exercir el càrrec de vicedegana del Grau en Estudis Anglesos durant sis anys.

Els seus interessos investigadors se centren en el camp de l’anàlisi del gènere, el llenguatge avaluatiu-promocional i el discurs acadèmic escrit. És autora de nombroses publicacions en revistes prestigioses tals com Journal of English for Academic Purposes, Journal of English for Specific Purposes, i Ibérica, així com als volums Academic Evaluation: Review Genres in University Settings (Palgrave Macmillan, 2009), Constructing Interpersonality: Multiple Perspectives on Written Academic Discourse (Cambridge Scholars Publishing, 2010) i Dialogicity in Written Specialised Genres (John Benjamins, 2014), entre d’altres. També ha coeditat diversos llibres de lingüística aplicada, lingüística de corpus i traducció, i és coautora del llibre A Practical Introduction to English Phonology (PUV, 2012)

Maria-Lluïsa va ser membre del grup de recerca ENEIDA els anys 2010 a 2014 (https://buleria.unileon.es/handle/10612/1824), i ara per ara forma part del grup de recerca de la Universitat de València GENDIGIT (https://www.uv.es/uvweb/research-service/en/research-groups/grup-1285949714098.html?p2=GIUV2015-245).

Al llarg dels anys, ha realitzat estades de recerca com a professora visitant a Georgetown University (Estats Units), Southern Connecticut State University (Estats Units), Albert-Ludwigs-Universität Freiburg (Alemanya), Université de Genève (Suïssa) i Institute of Education, University of London (Regne Unit).

Asignatures impartides i modalitats docents
Tutories
Primer quadrimestre
Dilluns de 16:00 a 19:00. DESPATX 067
Segon quadrimestre
Dilluns de 16:00 a 19:00. DESPATX 067
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València