foto Marc Artiga Galindo
MARC ARTIGA GALINDO
PDI-Titular d'Universitat
Àrea de coneixement: LÒGICA I FILOSOFIA DE LA CIÈNCIA
Departament: Filosofia
Despatx 710 Departament de Filosofia Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Av. Blasco Ibàñez, 30 46010 València
Biografia

Sóc professor ajudant doctor al Departament de Filosofia de la Universitat de València. Abans havia estat investigador postdoctoral a l'Instituto de Investigaciones Filosóficas (Universidad Nacional Autónoma de México), al Munich Center for Mathematical Philosophy (Ludwig-Maximilians-Universität de Múnic) i a la Universitat de Barcelona. El 2013 vaig defensar la tesi doctoral sobre les teories naturalistes de la intencionalitat a la Universitat de Girona i com a membre del Grup de Recerca LOGOS. El meu tutor va ser el David Pineda (UdG) i al comitè de tesi estava format per la Ruth Millikan (University of Connecticut), la Karean Neander (Duke University) i l'Agustín Vicente (UPV/EHU). Durant el doctorat vaig fer estades de recerca a la University of Connecticut, a l'Australian National University i al King's College London.

El meu principal projecte és la naturalització de la intencionalitat, però també estic interessat en molts altres temes com ara la noció de funció, l'engany o l'evolució de la moralitat. Les meves àrees d'especialització són la filosofia de la ment, la filosofia de la biologia i la filosofia de les ciències cognitives.

Asignatures impartides i modalitats docents
Tutories
Anual
Dimecres de 09:00 a 11:00. DESPATX 710 (FACULTAT FILOSOFIA Y CC.EE)
Anual
Dimecres de 13:00 a 14:00. DESPATX 710 (FACULTAT FILOSOFÍA Y CC.EE)
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València