foto Marta Miragall Montilla
MARTA MIRAGALL MONTILLA
PDI-Ajudant Doctor/A
Àrea de coneixement: PERSONALITAT, AVALUACIÓ I TRACT. PSICOL.
Departament: Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics
Facultad de Psicología Avenida Blasco Ibáñez, 21 (despacho N217)
(9639) 83494
Biografia

Vaig obtindre la llicenciatura en Psicologia en 2010 per la Universitat de València (UV), rebent el Premi Extraordinari de Llicenciatura. Posteriorment, vaig complementar la meua formació acadèmica amb el Màster Universitari en Avanços en Investigació i Tractaments en Psicopatologia i Salut i el Màster en Psicologia General per la UV. Al juliol de 2018 vaig obtindre el meu doctorat amb la qualificació d'Excel·lent Cum laude amb Esment Internacional.  

Actualment soc Professora Ajudant Doctora en el departament de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics (UV). Membre del grup d'investigació LABPSITEC-València (https://labpsitec.blogs.uv.es/) des de l'any 2012. A més, soc membre investigador del grup CIBEROBN "Fisiopatologia de l'Obesitat i la Nutrició" (CB06/03/0052) (Institut de Salut Carles III).

La meua línia d'investigació s'emmarca dins de la psicopatologia experimental i en l'estudi dels processos emocionals i cognitius en els problemes psicològics, promoció d'estils de vida saludable, i avaluació i tractament a través de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Asignatures impartides i modalitats docents
Tutories
Primer quadrimestre
Divendres de 09:30 a 12:30. N217
Segon quadrimestre
Dimarts de 10:30 a 13:30. N217
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València
Formació acadèmica
Publicacions en revistes
Altres Activitats
Altres Publicacions
Estades a Centres de Recerca
Línies d'activitat
Participacions a Congressos