foto Mario Alberto Montagut Climent
MARIO ALBERTO MONTAGUT CLIMENT
PI Invest Cont Juan de la Cierva-Incorporac
Biografia

Mario Montagud és Graduat en “Enginyeria en Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge” en 2011, Màster en “Tecnologies de Telecomunicació, Sistemes i Xarxes” en 2012 i Doctor en Telecomunicació (Distinció Cum Laude, i Premi Extraordinari) en 2015, tots ells cursats a la Universitat Politècnica de València (UPV). Durant el seu doctorat i després de completar-lo, va fer 3 estades (acumulant 18 mesos) a CWI (Centre Nacional de Recerca en Matemàtiques i Informàtica dels Països Baixos, Amsterdam). També acredita experiència com a investigador postdoctoral a la UPV.

Els seus temes d'investigació inclouen Computer Networks, Synchronization, Interactive and Immersive Media, HCI (Human-Computer Interaction) i QoE (Quality of Experience). Mario és (co-)autor de més de 60 publicacions científiques i docents, i ha contribuït a l’especificació d’estàndards a l’organisme IETF (Internet Engineering Task Force). És membre del Comitè Tècnic de diverses conferències internacionals (incloent ACM MM, MMSYS, TVX ...), co-organitzador de diverses edicions del workshop internacional MediaSync i de la conferència MMSYS 2018, així com membre del Editorial Board de diverses revistes internacionals, incloent Information Director (EiC Team) d'ACM SIGMM Records. També és Editor Líder de “MediaSync: Handbook on Multimedia Synchronization” (Ed. Springer) i Communication Ambassadord'ACM SIGCHI.

Des de gener de 2018, és Professor Associat a la Universitat de València (ETSE-UV), impartint assignatures relacionades amb comunicacions i serveis multimèdia.

Tutories
Observacions
No participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València.