foto Pedro Morillo Tena
PEDRO MORILLO TENA
PDI-Catedratic/a d'Universitat
Delegat/Delegada Rector/A
Centre d'Idiomes-Cod Reduc Docente Personal
Àrea de coneixement: ARQUITECTURA I TECNOL. DE COMPUTADORS
Departament: Informàtica
Director Centre D'Idiomes UV Móvil institucional: 90055
(9635) 43673
Biografia

Pedro Morillo es va graduar en Enginyeria Superior en Informàtica en 1998 per la Universitat de València (Espanya), universitat en la qual es va doctorar anys més tard (2004) amb una tesi denominada “Millora de les prestacions dels Entorns Virtuals Distribuïts”, que va rebre el premi extraordinari de doctorat. Actualment, el Dr. Morillo és professor catedràtic d'universitat del Departament d'Informàtica i membre de l'Institut de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) de la Universitat de València (Espanya), on desenvolupa la seua carrera investigadora. En aquest sentit, la seua investigació se centra en els paradigmes i sistemes de computació associats RV/RA distribuïda, interfícies avançades home-màquina i interacció multimodal (MDI) per a aplicacions tant industrials, com del camp de la medicina.

D'altra banda, ha realitzat estades post-doctorals d'investigació com a científic visitant en les universitats Iowa State University (Estimes, IA, USA) en 2004, University of Louisiana (Lafayette, LA, USA) en 2006, CAU Chung-Ang University (Seoul, Korea) en 2009 i University of Arkansas (Little Rock, AR, USA) en 2017, centre últim amb el qual col·labora activament.
Des de l'any 2015 i fins a l'actualitat, exerceix diferents càrrecs de gestió universitària relacionats amb la promoció i gestió d'estudis, així com amb l'estratègia online institucional.

Asignatures impartides i modalitats docents