foto Nina Maria Navajas Pertegas
NINA MARIA NAVAJAS PERTEGAS
PDI Ajudant
Àrea de coneixement: TREBALL SOCIAL I SERVEIS SOCIALS
Departament: Treball Social i Serveis Socials
Nina Navajas Pertegás Avda. Tarongers 4b. Universitat de València. Fac. de Ciències Socials Departament de Treball Social i Serveis Socials (2ª planta). Despatx 2-D20. Bústia 93 Campus dels Tarongers 46021 Valencia Tel.: 28189
28189
Biografia

 

Sóc professora ajudant en el *Departament de Treball Social i Serveis Social de la Universitat de València (UV). Graduada en Treball Social i màster en Gènere i Polítiques d'Igualtat per la mateixa institució. Actualment curso la tercera anualitat del Programa de Doctorat en Gènere i Polítiques d'Igualtat, en la UV, amb una tesi sobre cos, neoliberalisme i grassor; des d'una aproximació crítica i un enfocament interdisciplinari i de gènere.

Des d'octubre de 2016 formo part de l´Institut Universitari d´Estudis de la Dona de la UV, en el qual he treballat com a Investigadora Predoctoral gràcies a una Ajuda de Formació del Professorat Universitari, del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats. Sóc membre del grup d'Investigació Gènere, Coneiximent, Història i subjectivitat GECOHIS), GIUV 2014-202.

Vaig obtenir el Premi extraordinari fi de carrera de la Facultat de Ciències Socials de la UV i el premi Jane Addams, al millor treballo fi de grau per incorporar la perspectiva de gènere. Així mateix, vaig obtenir el Premi extraordinari fi de màster del Màster de Gènere i Polítiques d'Igualtat de la UV i el premi Olga Quiñones de la UV, al millor treballo fi de màster. Vaig resultar guanyadora del Primer Premi de la I Edició Redacció d'Articles del Col·legi Oficial de Treball Social de València COTSV) en la modalitat Millor Treball Fi de Grau.

He publicat articles científics en revistes com: Azarbe. Revista Internacional de Trabajo Social y Bienestar y Quaderns de Ciències Socials. També a Icària editorial, en la qual a més he co-coordinat el llibre Una sociología sin barreras, cerraduras ni cerrojos. He presentat comunicacions a diversos congressos internacionals i nacionals.

Els meus interessos investigadors se centren al voltant dels discursos de la salut i la grossor, la sociologia del cos, el treball social antiopressiu i la salut amb perspectiva de gènere. Així mateix, introdueixo procediments metodològics d'ús incipient en l'àmbit de les Ciències Socials, com les tècniques qualitatives: autoetnografía, històries de vida i anàlisi crítica del discurs des d'una perspectiva feminista. 

 

Asignatures impartides i modalitats docents
33505 - Introducció a la política socialTeòric-Pràctic
33521 - Pràctiques externes IIPràctiques externes
Tutories
Primer quadrimestre
Dilluns de 16:00 a 17:30. 2D20
Segon quadrimestre
Dilluns de 09:00 a 10:30. 2D20
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València
Estades a Centres de Recerca
Participacions a Congressos
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord