foto Pedro Jesus Perez Zafrilla
PEDRO JESUS PEREZ ZAFRILLA
PDI-Titular d'Universitat
Àrea de coneixement: FILOSOFIA MORAL
Departament: Filosofia
Despatx 605 Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Avda. Blasco Ibáñez 30 46010 València (9639) 83727 p.jesus.perez@uv.es
83727
Biografia

És professor Titular al Departament de Filosofia de la Universitat de València i Professor del Màster en Ètica i Democràcia i del Programa de Doctorat en Ètica i Democràcia de la Universitat de València. És membre del Grup d’Investigació en Ètiques Aplicades i Democràcia de la Universitat de Valencia.  És autor de La democracia en cuestión. Los ciudadanos demandan una política diferente.

Ha format part com a membre de diversos projectes d’investigació nacionals i internacionals a les Universitats de València, Oxford, Trento i UNED. Ha participat en projectes d’innovació educativa i ha dirigit el Curs MOOC “Nuevas formas de participación política” de la Universitat de Valencia.

Les seues línies d’investigació són la filosofia moral i política, la teoria de la democràcia, democràcia deliberativa, el pluralisme moral i la interculturalitat, el desacord moral en el debat públic, la neuroètica, la neuropolítica, la psicologia moral. Actualment està treballant sobre el fenomen de la polarització política en la vida social i internet.

Asignatures impartides i modalitats docents
Tutories
Segon quadrimestre
Dimarts de 10:00 a 11:00. DESPATX 612 (FACULTAT FILOSOFÍA Y CC.EE)
Segon quadrimestre
Dimarts de 13:00 a 14:00. DESPATX 612 (FACULTAT FILOSOFÍA Y CC.EE)
Segon quadrimestre
Dimarts de 16:00 a 17:00. DESPATX 612 (FACULTAT FILOSOFÍA Y CC.EE)
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València