foto Joan Ramon Sanchis Palacio
JOAN RAMON SANCHIS PALACIO
PDI-Catedratic/a d'Universitat
Director/a de Departament
Àrea de coneixement: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
Departament: Direcció d'Empreses 'Juan José Renau Piqueras'
Facultat d'Economia Campus Tarongers Avda. dels Tarongers, s/n Departament de Direcció d'Empreses Despatx 1D06 Telèfon 963828322
Biografia

Doctor en Economia de l'Empresa i Premi extraordinari de doctorat. Catedràtic d'Organització d'Empreses i Director del Departament de Direcció d'Empreses de la Universitat de València des de setembre de 2021. He sigut Director de la Càtedra d'Economia del Bé Comú de la Universitat de València des de 2017 fins a 2022, Director de l'Institut Universitari de Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria IUDESCOOP des de 2011 a 2016 i Director del Màster Universitari en Economia Social des de 2010 a 2016. Reconeguts 4 sexenis de investigació de la CNEAI, 1 sexenni de transferència i 6 quinquenis de docència.

Autor de publicacions relacionades amb la Direcció Estratègica, l'Emprenedoria sostenible, la Sostenibilitat Corporativa, l'Ètica i la Responsabilitat Social Empresarial, la Innovació Social, l'Economia del Bé Comú, l'Economia Social i Cooperativa i la Direcció Bancària.

Llibres més destacats: 1) Emprendimiento sostenible; 2) Dirección Estratégica Bancaria; 3) Dirección Estratégica de Empresas Cooperativas; 4) Creación y Dirección de PYMES; 5) El Crédito Cooperativo en España; 6) La banca que necesitamos. De la crisis financiera a la banca ética; 7) ¿Es posible un mundo sin bancos?. La revolución de las finanzas éticas y solidarias; 8) El modelo de la Economía del Bien Común. Aplicación a las empresas/organizaciones y casos prácticos; 9) Caixa Popular: un modelo de banca cooperativa, social y diferente; 10) El modelo Consum: una cooperativa socialmente responsable; 11) La desfeta del sistema financer valencià.

Asignatures impartides i modalitats docents
Tutories
Primer quadrimestre
Dilluns de 10:00 a 13:00. 1D06
Segon quadrimestre
Dilluns de 11:00 a 13:00. 1D06
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València