foto Joan Ramon Sanchis Palacio
JOAN RAMON SANCHIS PALACIO
PDI Catedratic/a d'Universitat
Àrea de coneixement: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
Departament: Direcció d'Empreses 'Juan José Renau Piqueras'
Facultat d'Economia Campus Tarongers Avda. dels Tarongers, s/n Departament de Direcció d'Empreses Despacho 1D06 963828322
Biografia

Doctor en Economia de l'Empresa i Premi extraordinari de doctorat. Catedràtic d'Organització d'Empreses i Director de la Càtedra d'Economia del Bé Comú de la Universitat de València. He sigut Director de l'Institut Universitari de Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria IUDESCOOP des de 2011 a 2016 i Director del Màster Universitari en Economia Social des de 2010 a 2016. Reconeguts 3 sexenis de investigació de la CNEAI i 5 quinquenis de docència.

Autor de publicacions relacionades amb la Direcció Estratègic, l'Emprenedoria, la Sostenibilitat Corporativa, l'Ètica i la Responsabilitat Social Empresarial, la Innovació Social, l'Economia del Bé Comú, l'Economia Social i Cooperativa i la Direcció Bancària.

Llibres més destacats: 1) Dirección Estratégica Bancaria; 2) Dirección Estratégica de Empresas Cooperativas; 3) Creación y Dirección de PYMES; 4) El Crédito Cooperativo en España; 5) La banca que necesitamos. De la crisis financiera a la banca ética; 6) ¿Es posible un mundo sin bancos?. La revolución de las finanzas éticas y solidarias; 7) El modelo de la Economía del Bien Común. Aplicación a las empresas/organizaciones y casos prácticos; 8) Caixa Popular: un modelo de banca cooperativa, social y diferente; 9) El modelo Consum: una cooperativa socialmente responsable; 10) La desfeta del sistema financer valencià.

Asignatures impartides i modalitats docents
35822 - Entrepreneurship i creació d'empresesPràctica , Teoria
35823 - Estratègies corporativesPràctica , Teoria
35871 - Pràctiques externesPràctiques externes
35872 - Treball fi de grau en ADETreball fi d'estudis
41040 - Modalitats de desenvolupament estratègicSeminaris , Tutories , Teòric-Pràctic
41041 - Treball fi de màsterTreball fi d'estudis
41042 - Implementació d'estratègies corporativesTeòric-Pràctic
44205 - Ètica i responsabilitat social de l'empresaTreballs en grup , Tutories , Teòric-Pràctic
44220 - Pràctiques en empresaPràctica
44223 - Treball fi de màsterTreball fi d'estudis
Tutories
Primer quadrimestre
Dimarts de 10:30 a 13:30. 1D06.FACULTAD DE ECONOMIA
Segon quadrimestre
Dimarts de 10:30 a 13:30. 1D06.FACULTAD DE ECONOMIA
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València.
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord