foto Rosa Aparicio Gonzalez
ROSA APARICIO GONZALEZ
PDI-Associat/Da Universitari/A
Àrea de coneixement: COMPTABILITAT
Departament: Comptabilitat
Biografia

Professora Associada d'Universitat en el Departament de Comptabilitat de la Facultat d'Economia (Universitat de València). Llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat de València. Vaig fer el Curs d'Adaptació Pedagògica (CAP) equivalent en l'actualitat al Màster Universitari en professor/a d'Educació Secundària per la Universitat de València.
Vaig complementar la meua formació universitària a través del Màster Universitari en Comptabilitat, Auditoria i Control de Gestió (Especialitat: Auditoria) a la Universitat de València.
En l'àmbit professional compte amb amplis coneixements i experiència com a experta comptable i analista de comptes i he exercit aquestes funcions tant en petites i mitjanes empreses adscrites a diferents sectors, així com en cooperatives.
En el marc de la docència impartisc Comptabilitat i Anàlisi d'Estats Financers en els graus d'Administració i Direcció d'Empreses i Economia. D'igual forma, impartisc docència de comptabilitat en el Màster Universitari en Economia Social (Cooperatives i Entitats no Lucratives) de la Universitat de València. Al seu torn, participe en activitats d'innovació educativa formant part de diversos projectes atorgats pel Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE) de la Universitat de València. Aquests projectes tracten d'implantar de manera progressiva la sostenibilitat en les guies acadèmiques de les matèries que impartisc

Asignatures impartides i modalitats docents
Tutories
Primer quadrimestre
Dijous de 17:30 a 20:30. FACULTAT D'ECONOMIA 4D10
Segon quadrimestre
Dilluns de 16:30 a 19:30. FACULTAT D'ECONOMIA 4D10
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València