foto Miguel Rodrigo Bort
MIGUEL RODRIGO BORT
PDI-Ajudant Doctor/A
Àrea de coneixement: TECNOLOGIA ELECTRÒNICA
Departament: Enginyeria Electrònica
Despacho 3.2.34
43421
Biografia

Vaig estudiar Enginyeria de Telecomunicació i Màster en Enginyeria Biomèdica, a la Universitat Politècnica de València i la Universitat de València. El meu programa de doctorat va ser sobre Tecnologies de la Salut i el Benestar amb el títol “Identificació no invasiva dels controladors de fibril·lació auricular”. He centrat la meva carrera investigadora en caracterització i tecnologies terapèutiques per a arítmies cardíaques, des de punts de vista experimentals, clínics i computacionals. Durant la meva formació predoctoral, vaig fer una estada de recerca al Center for Arhythmia Research de la Universitat de Michigan sota la direcció del Dr. O. Berenfeld. A la meva formació postdoctoral, vaig realitzar un període de recerca de 12 mesos al Departament Cardiovascular de la Universitat de Stanford, sota la direcció del Dr. S.M. Narayan, i un segon període de recerca de 18 mesos a l'Hospital Gregorio Marañón de Madrid, sota la direcció del Dr. F. Atienza. Sóc fundador de dues empreses de base tecnològica: Corify Health Care S.L. i Proteu Tecnologia Aplicada Coop. V. i participe regularment a congressos de cardiologia i enginyeria biomèdica com Heart Rhythm, Computer in Cardiology, ACC, AHA, CASEIB, WIICT, etc.

Premis i beques: Premi a la Millor Trajectòria Acadèmica del Ministeri d'Educació, primer de la meva promoció, Millor Doctorat per la UPV, Becari d'Excel·lència per la Universitat Politècnica de València (1 any), Beca Predoctoral Generalitat Valenciana (3 anys), Beca d'Estada Predoctoral de Recerca (3 mesos), Beca Postdoctoral GVA (2 anys), Eric N. Prystowsky Early Career Researcher Award by the Heart Rhythm Society, Premi Sanitària 2000 Salut de la Comunitat de Madrid, premi HealthStart by Madri+d, finalista del Premi ACC Young Investigator.

Investigador Principal de Projectes de Recerca: Bessons digitals cardíacs per a l'estratificació i planificació de la teràpia en arítmies, Agència Nacional de Recerca, PID2020-114291RB-I00; Estratificació de risc d'arítmia cardíaca basada en simulacions de fibrosi i cicatrius específiques, Generalitat Valenciana, AICO/2021/318; Models in-silic per a la personalització de teràpies de fibril·lació auricular, Generalitat Valenciana, GV/2018/103.

Asignatures impartides i modalitats docents
Tutories
Primer quadrimestre
Dijous de 14:30 a 17:30. DESPACHO 3.2.34. ETSE
Segon quadrimestre
Divendres de 08:30 a 11:30. DESPACHO 3.2.34. ETSE
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València