foto Javier Roca Ruiz
JAVIER ROCA RUIZ
PDI Titular d'Universitat
Àrea de coneixement: PSICOLOGIA EVOLUTIVA I DE L'EDUCACIÓ
Departament: Psicologia Evolutiva i de l'Educació
Departamento de Psicología Evolutiva y de la Educación (Despacho F213). Facultad de Psicología. Avda. Blasco Ibáñez, 21. 46010 Valencia.
(9638) 64705
Biografia

JAVIER ROCA RUIZ és professor en el Departament de Psicologia Evolutiva i de l'Educació de la Universitat de València. També és investigador en l'Estructura d'Investigació Interdisciplinària sobre la Lectura (ERI-Lectura). La seua formació acadèmica inclou els títols de Doctor per la Universitat de Granada, Màster Oficial en Neurociència Cognitiva i del Comportament i Llicenciat en Psicologia. Des de 2012 imparteix docència en l'àmbit de la Psicologia del Desenvolupament i les Necessitats Educatives Especials, principalment en els Graus de Mestre en Educació Infantil i Primària i en el Màster en Educació Especial. La seua investigació s'ha dedicat principalment a l'estudi de processos cognitius bàsics i la seua aplicació en àmbits de la vida quotidiana, com ara la lectura o la conducció de vehicles. Té publicacions en revistes científiques d'impacte en els àmbits de la psicologia experimental, la neurociència cognitiva i l'ergonomia. Ha participat en nombrosos projectes i contractes d'investigació amb finançament públic i privada, en col·laboració amb entitats nacionals i internacionals. En els últims anys ha liderat una línia d'investigació dirigida a analitzar les dificultats dels adults amb dislèxia en tasques quotidianes, com ara la lectura de senyals de circulació durant conducció de vehicles.

Asignatures impartides i modalitats docents
33322 - Treball fi de grau en psicologiaTreball fi d'estudis
33598 - Psicologia del desenvolupamentTeòric-Pràctic
33600 - Necessitats educatives especialsTeòric-Pràctic
44510 - Desenvolupament i adquisició del llenguatgeTeòric-Pràctic
44529 - Pràctiques externesPràctiques externes
44530 - Treball fi de màsterTreball fi d'estudis
Tutories
Primer quadrimestre
Divendres de 11:30 a 14:30. DESPATX D.02.06 FAC. MAGISTERI
Segon quadrimestre
Dimecres de 11:00 a 14:00. DESPATX D.02.06 FAC. MAGISTERI
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València.
Formació acadèmica
Publicacions en revistes
Altres Publicacions
Activitats anteriors
Estades a Centres de Recerca
Participacions a Congressos
Projectes
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord