foto Sergi Rosell Traver
SERGI ROSELL TRAVER
PDI-Contractat/Da Doctor/A
Secretari/a de Departament
Àrea de coneixement: FILOSOFIA
Departament: Filosofia
Despatx F03, planta baixa Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Av. Blasco Ibáñez, 30 46010 València (9639) 83749
Biografia

SERGI ROSELL

Sóc professor contractat doctor al Departament de Filosofia de la Universitat de València. Anteriorment vaig ser investigador postdoctoral a la Universitat de Sheffield i la Universitat d'Oxford, i predoctoral a València, amb estades d'investigació a la Universitat de Birmingham i a la Universitat de Califòrnia, San Diego. La meua tesi va tractar sobre el fenomen de la sort moral i el problema que planteja per les concepcions dominants de la responsabilitat moral. He treballat temes de filosofia de l'acció i psicologia moral (lliure albir i responsabilitat moral, agència moral i epistèmica, emocions i caràcter, actituds reactives i càstig). Actualment estic interessat també en temes de filosofia antiga, en la mentida i l'engany, i en la connexió entre valor i sentit. 

Sóc director de Quaderns de filosofia i membre del Valencia Philosophy Lab i també de Phronesis Group i de Nomos Network for Applied Philosophy.

Llibre de publicació recent: Mentiras y engaños. Una investigación filosófica (Madrid, Cátedra, 2021), amb Tobies Grimaltos.

Asignatures impartides i modalitats docents
Tutories
Primer quadrimestre
Dimecres de 11:00 a 14:00. DESPATX F03- PLANTA BAIXA. DEPARTAMENT FILOSOFIA
Segon quadrimestre
Dimecres de 11:30 a 13:30. DESPATX F03 PLANTA BAIXA. DEPARTAMENT FILOSOFIA
Segon quadrimestre
Dimecres de 17:00 a 18:00. DESPATX F03 PLANTA BAIXA. DEPARTAMENT FILOSOFIA
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València