foto Vicente Javier Prado Gasco
VICENTE JAVIER PRADO GASCO
PDI Ajudant Doctor/A
Àrea de coneixement: PSICOLOGIA SOCIAL
Departament: Psicologia Social
Despacho n121, Facultad de Psicología, piso 1º.
(9638) 64581
Biografia

Llicenciat en Psicologia per la universitat de València (2006, Premi extraordinari). Màster en Direcció de Recursos Humans i Organització per ESIC Business Màrqueting School. València (2008). Doctor en Psicologia Social i de les Organitzacions per la Universitat de València (Excel·lent Cum laude) (Maig 2012). i Doctor en Psicologia per la Universitat Jaume I de Castelló (Excel·lent Cum laude. Esment internacional. Premi extraordinari) (24 Gener 2018). Sexenni viu per la CNEAI 2014-2020. Acreditat a titular. He participat en 27 projectes I+d+i (sent IP de 6) i 23 contractes d'investigació. Tinc mes de 80 articles publicats dels quals 53 són JCR i 14 capítols de llibre. He dirigit 14 tesis doctorals i actualment dirigisc 6 tesis. He sigut becari de la Universitat de València, del consell superior d'investigacions científiques (CSIC), del ministeri d'educació i ciència d'Espanya, de l'Agència Espanyola de cooperació internacional al desenvolupament (AECID). Professor titular de la Universitat Europea de València. De la Universitat Catòlica de València, de la ESIC Business Màrqueting School, de la Valencian International University (VIU), i de la Universitat CEU-Cardenal Herrera. Actualment soc professor Ajudant Doctor del Departament de Psicologia Social de la Universitat de València i tutor en dos programes de doctorat de psicologia de la universitat de valència. He realitzat 18 estades d'investigació en universitats nacionals i internacionals i treballat amb investigadors d'Holanda, Lituània, Finlàndia, Anglaterra, l'Argentina, Xile, el Brasil, l'Equador i el Canadà. He sigut ponent convidat en diferents congressos internacional i universitats nacionals i internacionals. Pertany al comité editorial de 4 revistes i soc editor de la revista de Qualitat de Vida i Salut de la Universitat de Flores. 

Àrees d'investigació: Psicologia Social, Psicologia Econòmica i del Consumidor, Gestió de l'Esport, Emocions i Benestar, Riscos Psicosocials, Benestar de cuidadors principals i pacients.

Asignatures impartides i modalitats docents
33309 - Psicologia social del treballTeòric-Pràctic
43323 - Gestió de les Causes Socials: Màrqueting SocialTutories , Teòric-Pràctic
43585 - Especialitat en ergonomia i psicologia aplicadaPràctica, Teoria
43589 - Treball fi de màsterTreball fi d'estudis
43915 - El consumidor d'activitat física i esportTeòric-Pràctic
Tutories
Anual
Dimecres de 12:35 a 14:35. DESPACHO N121 FACULTAD DE PSICOLOGIA, PISO 1º
Anual
Divendres de 12:35 a 13:35. DESPACHO N121 FACULTAD DE PSICOLOGIA, PISO 1º
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València
Publicacions en revistes
Altres Publicacions
Participacions a Congressos
Tesis, tesines i treballs
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord