Logo del portal
We are: els nostres Alumni
Carmen Carceller Zazo
CARMEN CARCELLER ZAZO

Alumni SocInnoLab UV

Biomedicina, Farmàcia

Biografia

Alumni UVemprén 2016-2017

Sempre m'ha apassionat l'àrea de la salut. Per això vaig estudiar Farmàcia i finalment vaig decidir fer el doctorat en Biomedicina i Farmàcia. No obstant això, des de feia ja diversos anys, desitjava ampliar els meus coneixements en altres àrees com en l'emprenedoria i innovació relacionat amb la creació de noves empreses. Amb SocinnoLab vaig tenir l'oportunitat de participar en el concurs "Califòrnia-Spain Campus", permetent-me enriquir els meus coneixements en l'àrea de l'emprenedoria mitjançant una competició en equips sobre la creació d'un projecte / idea, recolzada per xerrades sobre màrqueting, creació d'aplicacions mòbil , la propietat intel·lectual, entre d'altres. En quedar el meu equip en primera posició, vam aconseguir el tan desitjat premi que consistia a participar en el programa "Entrepreneurship and Innovation in Europe: Berkeley Startup Bootcamp" de l'European Innovation Academy (EIA) a Torí (2017) en la qual es van formar equips multidisciplinaris i multiculturals guiats per mentors d'universitats i empreses de gran prestigi (Berkeley, Stanford, Michigan, Google, Ferrari ...) per a dur a terme una Startup en dues setmanes. El nostre equip va ser un dels pocs seleccionats d'entre els 100 equips que va poder defensar la seua idea davant els inversors, el que ens va permetre rebre un feedback molt enriquidor, a més d'haver pogut experimentar tots els passos de la creació d'una Startup.

Durant aquesta estada a Torí he pogut gaudir d'una altra de les mevus passions que són els idiomes i viatjar. Les persones no es comuniquen de la mateixa manera quan s'expressen en una llengua diferent de la materna. Per això, el poder utilitzar els idiomes (anglès, francès, alemany, italià i xinès) m'ha permès interactuar de forma encara més activa, contínua i personal amb gent de més de 70 nacionalitats.

En definitiva, una experiència molt enriquidora que ha fet créixer en major mesura el meu interès per l'emprenedoria, que espero poder aplicar-lo en un futur pròxim.

Formació

  • Llicenciatura en Farmàcia. Estada Erasmus a França (matrícula d'honor).
  • Màster en Investigació i Ús racional del Medicament (Premi extraordinari).
  • PhD en Biomedicina i Farmàcia (doctorat internacional).

La meua àrea és la investigació en el camp de la salut actualment. Estic finalitzant el doctorat en Biomedicina i Farmàcia. A més, durant el doctorat he impartit docència a estudiants de diferents cursos (Farmacologia I i II) en anglès, valencià i espanyol.

Vols saber més de mi?